ΜΙΧΟΣ ΑΕ

ΜΙΧΟΣ Α.Ε.: Προμήθεια, εγκατάσταση & συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη βιομηχανία και τα έργα περιβάλλοντος. Έδρα: Ασπρόπυργος Αττικής. Υποκ/μα: ΒΙΠΕΘ Σίνδου

Η ΜΙΧΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη βιομηχανία και έργα περιβάλλοντος.

Από την ίδρυσή της το 1991 μέχρι σήμερα, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες που εξειδικεύεται στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού, στα συστήματα παραγωγής και διανομής πεπιεσμένου αέρα, στις εφαρμογές συστημάτων κενού και γραμμών αερομεταφοράς χύδην υλικών, αλλά και σε συστήματα δοσομέτρησης άντλησης και φίλτρανσης υγρών.

Στο χαρτοφυλάκιό της ανήκουν μερικοί από τους κορυφαίους κατασκευαστές διεθνώς και προϊόντα όπως αεροσυμπιεστές, γεννήτριες αζώτου, φυσητήρες, αντλίες κενού, αντλίες υγρών και παχύρευστων, φίλτρα υγρών και συστήματα απολύμανσης UV για τη βιομηχανία.

Στα 30 έτη της πορείας της, έχει υλοποιήσει περισσότερα από 2.500 περιβαλλοντικά έργα προστασίας περιβάλλοντος και ενέργειας και 1.000 σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες κάθε κλίμακας.

Η δέσμευση της εταιρείας απέναντι στους πελάτες της είναι να είναι ο συνεργάτης που τα δύσκολα τα κάνει εύκολα. Αυτό για την εταιρεία «Μίχος Α.Ε.» σημαίνει«Performance made easy».

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.michos.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr