ARCUS REAL ESTATE ARCUS BNB

ARCUS REAL ESTATE

Ποιοί είμαστε

Η ARCUS ιδρύθηκε το 2017 για να αλλάξει ριζικά τον κλάδο διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε ότι οι άνθρωποι αποτελούν το επίκεντρο της επιχειρηματικής μας επιτυχίας. Απόδειξη της φιλοσοφίας μας αυτής αποτελεί το τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού που ιδρύσαμε με μεγάλη επιμέλεια ώστε να προσελκύουμε πάντοτε μόνο τους κατάλληλους ανθρώπους μας, που σε συνδυασμό με το πρότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης που κτίσαμε και δια βίου παρακολουθούμε, εκπαιδεύουμε συμβούλους με υψηλή κατάρτιση από την διορατικότητα στην τάση της παγκόσμιας αγοράς μέχρι την εξειδικευμένη εμπειρία στην διαχείριση μικρής κλίμακας τοπικής αγοράς.

Όραμα αρχές στόχοι στρατηγικοί άξονες

Όραμα

Με ανθρώπινο δυναμικό που υπερβαίνει τους 120 άριστα καταρτισμένους συνεργάτες, και ένα πλούσιο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται περισσότερα από 4000 ακίνητα, το group της ARCUS εξελίσσεται σε ηγέτη του κλάδου με σταθερή ανάπτυξη δικτύου σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όραμα μας στην ARCUS είναι η συνεχής επένδυση στην ποιότητα και στην καινοτομία ,προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής προσθετικής αξίας.

Αρχές
  • Ανάπτυξη με σεβασμό στους πελάτες και στους συνεργάτες μας.
  • Παροχή προστιθεμένης αξίας στους πελάτες μας μέσω υπηρεσιών ποιότητας.
Στόχοι
  • Να καθιερώσουμε την ηγετική μας θέση στον χώρο του REAL ESTATE
  • Ανάπτυξη δικτύου με πανελλαδική κάλυψη υπηρεσιών
  • Να δυναμώσουμε το διεθνές προφίλ της εταιρείας με στρατηγικές συμμαχίες.
Στρατηγικοί άξονες
  • Η στρατηγική για την επίτευξη του στόχου μας είναι να διατηρούμε ένα χαρτοφυλάκιο με υψηλής ποιότητας αστικών και επαγγελματικών ακινήτων, ισχυρές επενδυτικές προτάσεις που παρέχουν ελκυστικές και χαμηλού κινδύνου εισοδηματικές αποδόσεις.

Αγγελίες

Κλάδος: Μεσιτικές
Έτος ίδρυσης: 2017
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://arcusrealestate.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr