ΒΕΡΑΝΟΥΔΗΣ ΕΠΕ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1984 και διατηρεί την έδρα της στην Θεσσαλονίκη. Διακινώντας στην αγορά και εγκαθιστώντας τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η επιτυχία της, όμως, μας ώθησε στη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα. Επιθυμώντας την ποιοτική αναβάθμιση της ασφάλειας και της προστασίας, συμμετείχαμε στην ίδρυση της εταιρείας ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP για την λήψη σημάτων συναγερμού, της οποίας μέχρι σήμερα είμαστε μέτοχος.

Από το 2003 μεταφέραμε την έδρα μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 1500τ.μ. στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το υποκατάστημα Αθηνών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 750τ.μ. στο Αιγάλεω Αττικής.

Πλέον, αποτελούμε έναν σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο όμιλο εταιρειών και έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας και τις εταιρίες DBS Security Products και FS GPS.

Αγγελίες

Κλάδος: Διάφορες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.force.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework