ΚΑΥΚΑΣ

Η B. ΚΑΥΚΑΣ A.E. με μια ματιά:

Η ΚΑΥΚΑΣ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Με τζίρο άνω των 160 εκατομμυρίων ευρώ το 2019, 600.000+ πελάτες και 1200+ εργαζομένους, δίνει ισχυρό παρόν στον χώρο του ελληνικού επιχειρείν.

Με το σύγχρονο και ολοένα αυξανόμενο δίκτυο 74 καταστημάτων, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές Μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, προσφέρει μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της.

Αποστολή μας:

Να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των B2B και B2C πελατών μας, παρέχοντας ηλεκτρολογικό υλικό από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

Η Κουλτούρα μας

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που λειτουργεί με πάθος και επιτυγχάνει υψηλούς στόχους που προάγουν την προσωπική και ομαδική ΕΞΕΛΙΞΗ!

Γιατί να επιλέξετε την ΚΑΥΚΑΣ:

Τέσσερις βασικοί πυλώνες στηρίζουν την εταιρεία μας και την καθιστούν πόλο έλξης ανθρώπων με δημιουργικότητα και πάθος:

  1. Τεχνογνωσία
  2. Υποδομή
  3. Αξίες
  4. Ανθρώπινο δυναμικό

Τα παραπάνω καταδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που τη διακρίνει.

Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία εμπνευσμένη από τις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας, επιδιώκει συνεχώς την ενίσχυση της εταιρίας με ικανούς επαγγελματίες. Στηρίζουμε την ανάπτυξη των ανθρώπων μας παρέχοντάς τους όλα τα μέσα για την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ταλέντων τους. Απόδειξη της δέσμευσής μας για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι και η βράβευσή μας για 6η φορά στο θεσμό Best Workplaces.

Εάν επιζητάτε ευκαιρίες μέσα από καινοτόμα περιβάλλοντα, με δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ΚΑΥΚΑΣ www.kafkas.gr για να αναζητήσετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας και στείλτε μας το βιογραφικό σας στο recruitment@kafkas.gr.

Ακολουθήστε μας:

Facebook @ ΚΑΥΚΑΣ Ηλεκτρολογικό υλικό & φωτισμός

Instagram: @kafkas_sa

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας, απελευθερώνουμε το δυναμισμό τους και πορευόμαστε στο μέλλον μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους είναι κινητήριες δυνάμεις για την εταιρεία μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ανάπτυξη της εταιρίας μας. Μέσω της ειλικρινούς και άμεσης συνεργασίας συνδυάζουμε ιδανικά τις ατομικές δεξιότητες και κάνουμε τη διαφορά. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα.

Θέτουμε υψηλούς στόχους, επιδιώκουμε και προάγουμε την ανάπτυξη σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό, κοινωνικό και τεχνολογικό περιβάλλον η αλλαγή και η καινοτομία είναι προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με γνώμονα τη εξέλιξη και τη διάκριση.

Λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Με εφόδια τις αξίες μας, οι άνθρωποι της ΚΑΥΚΑΣ διαμορφώνουμε και ορίζουμε ένα καλύτερο μέλλον, ως άτομα και ως εταιρεία.

Το όραμα της ΚΑΥΚΑΣ είναι να αποτελεί την κορυφαία και αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών της στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μέσω της παροχής προς αυτούς διαφοροποιημένης αξίας, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ευκαιριών που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον και εν τέλει την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων.

Αγγελίες

Κλάδος: Καταναλωτικά-FMCG
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kafkas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr