ΚΑΥΚΑΣ

Η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι μία από τις πλέον δυναμικές αμιγώς ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών και η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού στη χώρα μας, με πωλήσεις 86,12 εκατομμύρια ευρώ το 2013.

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε 4 στρατηγικές αγορές: Βιομηχανία, Εμπορικά Δίκτυα, Κτίρια/Εγκαταστάσεις και Έργα υποδομής, παρέχοντας υπηρεσίες και λύσεις μέσα από εξειδικευμένα τμήματα, αλλά και περισσότερα από 105.000 προϊόντα. Η κύρια προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει: Ηλεκτρολογικό Υλικό & Βιομηχανικό Υλικό, Φωτισμό, Καλώδια & Αγωγούς, Δομημένη Καλωδίωση & Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρικούς Πίνακες & Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Με οργανωτική δομή που αποτελείται από 7 διευθύνσεις, και περισσότερους από 570 εργαζόμενους, στόχο έχει την καλύτερη ανταπόκριση του οργανισμού στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καιρών. Από το 2004, η εταιρία ΚΑΥΚΑΣ έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού, αυξάνοντας συνεχώς και προοδευτικά τα κέρδη και το μερίδιό της. Η επιτυχημένη πορεία της, βασίζεται στο τρίπτυχο, τεχνογνωσία – υποδομή – ανθρώπινο δυναμικό, γεγονός που τη βοηθά να ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις απαιτήσεις των πελατών της.

Οι συνεχείς επενδύσεις ανάπτυξης του δικτύου μας, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κάτι που καταδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.

Η εν λόγω επίτευξη, ήταν αποτέλεσμα της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που μας χαρακτηρίζει, επενδύοντας στην αειφόρο ανάπτυξη των ανθρώπων μας με συνεχή εκπαίδευση για τη βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων τους. Στόχος μας είναι, το ανθρώπινο δυναμικό μας να αντιμετωπίζει την εργασία του ως μία διαδικασία απόκτησης γνώσεων, εμπειριών και κοινωνικοποίησης μέσα από τη συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες. Παράλληλα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, εκπαίδευση και κατάλληλη κατάρτιση, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται από ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Επιπροσθέτως, βρισκόμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση ευκαιριών καθώς και καινοτόμων δράσεων, οι οποίες θα ενισχύουν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Η έντονη διαφοροποίησή μας, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις και να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας.

Εμείς είμαστε η ΚΑΥΚΑΣ

Η ΚΑΥΚΑΣ στη νέα εποχή... νέες προκλήσεις

... από τα προϊόντα στις λύσεις

...
 
Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας, απελευθερώνουμε το δυναμισμό τους και πορευόμαστε στο μέλλον μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους είναι κινητήριες δυνάμεις για την εταιρεία μας.

...

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Μέσω της ειλικρινούς και άμεσης συνεργασίας συνδυάζουμε ιδανικά τις ατομικές δεξιότητες και κάνουμε τη διαφορά. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα.

...

Θέτουμε υψηλούς στόχους, επιδιώκουμε και προάγουμε την ανάπτυξη σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό, κοινωνικό και τεχνολογικό περιβάλλον η αλλαγή και η καινοτομία είναι προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με γνώμονα τη εξέλιξη και τη διάκριση.

...

Λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Με εφόδια τις αξίες μας, οι άνθρωποι της ΚΑΥΚΑΣ διαμορφώνουμε και ορίζουμε ένα καλύτερο μέλλον, ως άτομα και ως εταιρεία.

 

...
 
Το Όραμα της ΚΑΥΚΑΣ είναι να αποτελεί την κορυφαία και αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών της στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μέσω της παροχής προς αυτούς διαφοροποιημένης αξίας, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ευκαιριών που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον και εν τέλει την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων.

Αγγελίες

Κλάδος: Καταναλωτικά-FMCG
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kafkas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework