ΚΑΥΚΑΣ

Η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι μία από τις πλέον δυναμικές αμιγώς ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών και η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού στη χώρα μας, με πωλήσεις 86,12 εκατομμύρια ευρώ το 2013.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 4 στρατηγικές αγορές: Βιομηχανία, Εμπορικά Δίκτυα, Κτήρια/Εγκαταστάσεις και Έργα υποδομής, παρέχοντας υπηρεσίες και λύσεις μέσα από εξειδικευμένα τμήματα, αλλά και περισσότερα από 105.000 προϊόντα. Η κύρια προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει: Ηλεκτρολογικό Υλικό & Βιομηχανικό Υλικό, Φωτισμό, Καλώδια & Αγωγούς, Δομημένη Καλωδίωση & Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρικούς Πίνακες & Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Με οργανωτική δομή που αποτελείται από 7 Διευθύνσεις, και περισσότερους από 570 εργαζόμενους, στόχο έχει την καλύτερη ανταπόκριση του οργανισμού στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καιρών. Από το 2004, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού, αυξάνοντας συνεχώς και προοδευτικά τα κέρδη και το μερίδιό της. Η επιτυχημένη πορεία της, βασίζεται στο τρίπτυχο, τεχνογνωσία – υποδομή – ανθρώπινο δυναμικό, γεγονός που τη βοηθά να ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις απαιτήσεις των πελατών της.

Οι συνεχείς επενδύσεις ανάπτυξης του δικτύου μας, έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κάτι που καταδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.

Η εν λόγω επίτευξη, ήταν αποτέλεσμα της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που μας χαρακτηρίζει, επενδύοντας στην αειφόρο ανάπτυξη των ανθρώπων μας με συνεχή εκπαίδευση για την βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων τους. Στόχος μας είναι, το ανθρώπινο δυναμικό μας να αντιμετωπίζει την εργασία του ως μία διαδικασία απόκτησης γνώσεων, εμπειριών και κοινωνικοποίησης μέσα από την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες. Παράλληλα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, εκπαίδευση και κατάλληλη κατάρτιση, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται από ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Επιπροσθέτως, βρισκόμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση ευκαιριών καθώς και καινοτόμων δράσεων, οι οποίες θα ενισχύουν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Η έντονη διαφοροποίηση μας, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις και να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας.

Εμείς είμαστε η ΚΑΥΚΑΣ


Η ΚΑΥΚΑΣ στη νέα εποχή... ΝΕΕΣ προκλήσεις

... από τα Προϊόντα στις Λύσεις


Αγγελίες

Κλάδος : Λιανικό Εμπόριο
Έτος Ίδρυσης :
Αριθμός εργαζομένων :
Ιστοσελίδα :
Φίλτρα αναζήτησης
... Κατηγορία
  ... Περιοχή
   Κλάδος εταιρίας
   Εταιρία
   Ημ/νία δημοσίευσης
   Ξένες γλώσσες
   ΑΓΓΛΙΚΑ
   ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ
   ΑΛΒΑΝΙΚΑ
   ΑΡΑΒΙΚΑ
   ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ
   ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ
   ΓΑΛΛΙΚΑ
   ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
   ΔΑΝΕΖΙΚΑ
   ΕΒΡΑΪΚΑ
   ΕΛΛΗΝΙΚΑ
   ΙΑΠΩΝΙΚΑ
   ΙΣΠΑΝΙΚΑ
   ΙΤΑΛΙΚΑ
   ΚΙΝΕΖΙΚΑ
   ΚΟΥΡΔΙΚΑ
   ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ
   ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
   ΟΥΓΓΡΙΚΑ
   ΠΟΛΩΝΙΚΑ
   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ
   ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ
   ΡΩΣΙΚΑ
   ΣΕΡΒΙΚΑ
   ΣΟΥΗΔΙΚΑ
   ΤΟΥΡΚΙΚΑ
   ΤΣΕΧΙΚΑ
   ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ
   Τύπος απασχόλησης
   Χωρίς επιλογή
   Συνεργάτης
   Franchise
   Πλήρης
   Μερική
   Πρακτική
   Σύμβαση έργου
   Εποχιακή
   Ελεύθερος επαγγελματίας
   Αντικείμενο σπουδών
   Εμφάνισε ανά σελίδα
   Ταξινόμηση ανά
   Copyright ©2016 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework