ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

...Η ORTHOΒΙΟΤΙΚΙ είναι ένα νέο πρότυπο Ιατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης. Αποτελεί το μοναδικό εξειδικευμένο ιατρείο  στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα ελάχιστα στον κόσμο, που παρέχουν συνδυασμό Πρόληψης και Αντιγήρανσης. Η ORTHOΒΙΟΤΙΚΙ δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην απόκτηση της “ιδανικής υγείας” (optimal health), της μακροβιότητας του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην Ιατρική, στη Βιοτεχνολογία, καθώς, και τα τελευταία επιτεύγματα της ιατρικής τεχνολογίας,η  ORTHOΒΙΟΤΙΚΙ συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο την Προληπτική Ιατρική και την Αντιγήρανση, έχοντας ως στόχο την αλλαγή της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς σε σχέση με το γήρας και την πρόληψη των συνεπειών του.

Πρόκειται για μια επιστημονική αλλά και κοινωνική προσπάθεια ριζικής μεταβολής του σύγχρονου τρόπου αντιμετώπισης του γήρατος και της πρόληψής του, που απευθύνεται όχι μόνο στους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας αλλά και στις νεαρότερες ηλικίες. Στην ORTHOΒΙΟΤΙΚΙ  το γήρας δεν αντιμετωπίζεται ως το τελικό στάδιο ζωής του ανθρώπου, κατά το οποίο οι φυσικές ικανότητες του ατόμου σταδιακά ελαττώνονται, και η καθημερινή του ζωή μετατρέπεται σε περίπλοκη και δύσκολα βιώσιμη. Αντιθέτως, το γήρας για την ORTHOBIOTIKI δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια πάθηση, μια χρόνια φλεγμονή, η οποία ξεκινάει από τη νεαρή ηλικία και εξελίσσεται αργά και σταθερά σε όλους τους ιστούς και τα όργανα του σώματος.

Κατά συνέπεια, η γήρανση του ανθρώπινου οργανισμού είναι μια διαδικασία που αφορά τον άνθρωπο σε όλα τα στάδια της ζωής του, και γι’ αυτό κάθε άτομο οφείλει να προσπαθεί και να «επενδύει» από νωρίς για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού του, ώστε να περιοριστούν οι συνέπειες του γήρατος, στο μέγιστο δυνατόν. Οι θεραπείες και οι μέθοδοι Προληπτικής Ιατρική και Αντιγήρανσης που εφαρμόζονται στην ORTHOΒΙΟΤΙΚΙ έχουν σκοπό τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση των αλλαγών που συμβαίνουν στον οργανισμό του ατόμου, ώστε να εξασφαλιστεί η «ιδανική υγεία» καθόλη τη διάρκεια της ζωής του.

Η Προληπτική Ιατρική στην ORTHOΒΙΟΤΙΚΙ αντιμετωπίζει κάθε οργανισμό ως ξεχωριστή οντότητα, επικεντρώνοντας  πρωτίστως στο άτομο, στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητές του, και στη συνέχεια στα συμπτώματα. Πρόκειται δηλαδή για προσωποποιημένη διαγνωστική προσέγγιση και εξατομικευμένη θεραπευτική που βασίζεται στις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις της Προληπτικής Ιατρικής.

Αγγελίες

Κλάδος: Φαρμακευτικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.orthobiotiki.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework