ΑΛΦΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΙΣ

Η εταιρεία Αλφα μηχανογραφική επίλυσης ιδρύθηκε το 2006 και εξειδικεύεται στην υποστήριξη εμπορολογιστικών εφαρμογων , στις λύσεις δικτύων και γενικότερα στην ολοκληρωμένη υποστήριξη Λογιστηρίων .

Η Αλφα Μηχανογραφική Επίλυσις προσφέρει πρωτοποριακές και αξιόπιστες λύσεις προς επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Βασικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση, με συνέπεια, προσφέροντας υψηλού επιπέδου λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι μηχανογραφικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Σχεδιασμό, Ανάλυση, Εγκατάσταση - Παραμετροποίηση συστημάτων ERP, CRM, Μισθοδοσίας και HR, Λογιστικής Β και Γ κατηγορίας, όπως επίσης διασύνδεση εμπορικών εφαρμογών με E-shop κ.α.

Το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει εγκατάσταση υπολογιστών, δικτύων και δικτυακού εξοπλισμού, Firewall, Antivirus καθώς και ειδικές λύσεις αυτοματοποιημένων Cloud BACKUP. Επίσης οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας προτείνουν περιφερειακά και HARDWARE σε πολύ ανταγωνιστηκές τιμές.

Και όλα αυτά με σεβασμό, υπευθυνότητα και έχοντας μοναδικό μας γνώμονα τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Όραμα:

Εκφράζουμε τη σύγχρονη γενιά εταιρειών πληροφορικής που στοχεύουν στη συνολική και πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Αυτό το επιτυγχάνουμε με τον πλήρη επαγγελματισμό με τη συνέπεια αλλά και την τιμιότητα του που μας διακατέχει .

Πάντα συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μηχανογράφησης που τα προϊόντα τους είναι νέας τεχνολογίας και δίνουν αξιόπιστες λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας.

Η αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία της εταιρίας και η απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι πελάτες της, η τεχνοκρατική οργάνωση και αντίληψη, η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, και ο σχεδιασμός των νέων δραστηριοτήτων μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε το όραμα μας για την καταξίωση της εταιρείας στο χώρο του τομέα τον εμπορικών , λογιστικών και hr συστημάτων.

Ένα από τα ισχυρότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίαςμας είναι η δέσμευση και προσήλωση των στελεχών της στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Στηριζόμενοι στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, τη δημιουργία και διατήρηση αποτελεσματικών σχέσεων μαζί τους, την αφοσίωση και δέσμευση μας στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων και την προσήλωση μας στην ποιότητα, έχουμε αναπτύξει ένα από τα πληρέστερα και πλέον σύγχρονης αντίληψης πελατολόγια.

Για την εταιρία το ανθρώπινο στοιχείο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στο θέμα της ποιότητας όλων των παρεχομένων υπηρεσιών.

Αγγελίες

Κλάδος: Πληροφορικής-Τεχνολογίας
Έτος ίδρυσης: 2006
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.epilisis.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework