PEZOULA CAFE

Pezoula Cafe

To Pezoula cafe ιδρύθηκε το 2016 από την εμπνευστή του προγράμματος γαστρονομικού τουρισμού Taste Lemnos, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου και την ομάδα του.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε ξεχωριστές γαστρονομικές στιγμές στους επισκέπτες της Λήμνου.

Όχημα μας για να υλοποιήσουμε το όραμα μας είναι οι απλές συνταγές, είτε διεθνείς με τοπικές επιρροές είτεαπλές τοπικές που εξυμνούν τη τοπική γαστρονομία και τις συνήθειες των ανθρώπων του νησιού στο πέρασμα των χρόνων μέχρι σήμερα.

Έτσι δημιουργήσαμε ένα μενού, εμπνευσμένο από προϊόντα και ανθρώπους της Λήμνου αλλά και της Ελλάδας, που γνωρίσαμε μέσα από τα ταξίδια μας. Ένα μενού για κάθε στιγμή της μέρας με καλό καφέ και διάφορα ροφήματα με βότανα και καινοτόμα προϊόντα από την Ελλάδα και όχι μόνο. Εμείς βάζουμε τις γεύσεις και τη φιλοξενία. Εσείς βάλτε τη καλή σας διάθεση για ένα γευστικό και ξεχωριστό ταξίδι......Καλή απόλαυση


Θέλουμε οι πελάτες να ενημερώνονται για τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας κάθε στιγμή.

Θέλοντας να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις συνταγές μας, τα διαθέτουμε προς λιανική πώληση στους πελάτες μας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Deli corner, σε τιμές παντοπωλείου ώστε να μπορούν να πάρουν λίγο από την Ελλάδα και τη Λήμνο πίσω μαζί τους στο δικό τους τόπο.

Σας περιμένουμε με χαρά και προσμονή στην φιλόξενη Pezoula μας.

Η ομάδα της Pezoula

...

...

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης: 2016
Αριθμός εργαζομένων: 7
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework