ΒΕΚΤΟΡ SECURITY ΕΠΕ

H Vector Electronics ιδρύθηκε το 1997 με κύρια δραστηριότητα τον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και συγκεκριμένα συστημάτων μετατροπής ισχύος . Εξαιτίας της φύσης του πεδίου ενασχόλησης της εταιρείας όσο και της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης, του δυναμικού της , η Vector Electronics δεν άργησε να εισέλθει στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας ,οπού δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με εξειδίκευση στα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ανίχνευσης.

Η Vector Security είναι Β2Β εταιρεία διανομής συστημάτων ασφαλείας και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες εγκαταστάτες και τεχνικές εταιρείες. Το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας και της ανάπτυξης της εταιρείας είναι ο πελατοκεντρικός της χαρακτήρας , ο οποίος συναντάται και σε κάθε σημείο εξυπηρέτησης της μέσω των φυσικών της καταστημάτων ή των πωλητών της.

Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της παρέχει στους πελάτες , υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση . Οι έξι αποθήκες της εταιρείας στην Ευρώπη , διασφαλίζουν την άμεση αποστολή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στους συνεργάτες της. Η εταιρία εξασφαλίζει διαχρονικά κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας υλικά, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των κτηριακών σας εγκαταστάσεων.

Η Vector Security αποσκοπεί στην επισύναψη υγιών συνεργασιών όπου και τα δύο μέρη αναπτύσσονται παράλληλα μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Μέλημα της είναι η συνεχείς ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών της με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της και την διασφάλισης της μακροχρόνιας συνεργασίας.

Αγγελίες

Κλάδος: Διάφορες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.vectorsecurity.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr