ΣΥΝ. ΚΑ. ΚΡΗΤΗΣ Π.Ε.

ΣΥΝ.ΚΑ. Ένας συνεταιρισμός με ιστορία, μια ελληνική αλυσίδα 74 καταστημάτων σούπερ μάρκετ με δυναμικό παρόν, μέλλον και τζίρο 225εκ.

Η ελληνική αλυσίδα ΣΥΝ.ΚΑ super market ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 υπό την διεύθυνση του κ. Απόστολου Αλεξάκη, ο οποίος τελεί ακόμα Πρόεδρος Δ.Σ., με ένα μικρό κατάστημα 150τμ, με 6 μόνο εργαζομένους, στην Κρήτη. Η ίδρυση του Συνεταιρισμού είχε εναρκτήριο όραμα τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των ειδών καθημερινής χρήσης. Με τα μάτια στραμμένα πάντα στο όφελος του καταναλωτή και στην επιλογή εκλεκτών ντόπιων προϊόντων, τα ΣΥΝ.ΚΑ κατάφεραν να κατακτήσουν όλη την Κρήτη. Το 2014, ξεπερνούν τα όρια του νησιού και προσφέρουν πια τις υπηρεσίες τους σε 16 επιπλέον σημεία σε νησιά του Αιγαίου.

Πλέον, τα μέλη του Συνεταιρισμού έχουν υπερβεί τα 5.600 και αυξάνονται διαρκώς, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα, εργαζομένους, με ολοένα περισσότερους πιστούς πελάτες.

Σήμερα, τα super market ΣΥΝ.ΚΑ ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ότι μεγαλώνουν κι άλλο, ενισχύοντας το δίκτυό τους με 19 καταστήματα στο νησί της Κέρκυρας, μετά την εξαγορά της τοπικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Δήμητρα Μαρκάτο. Όπως ορίζει η φιλοσοφία τους, τα ΣΥΝ.ΚΑ super market στηρίζουν πάντα τον τόπο και τα προϊόντα του. Γιατί ΣΥΝ.ΚΑ θα πει ΣΥΝύπαρξη με τους τοπικούς παραγωγούς, ΣΥΝεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και ΣΥΝέπεια προς το καταναλωτικό κοινό.

Η ανάπτυξη του δικτύου SYNKA ενισχύεται με επενδύσεις σε υποδομές: Logistic center 10.000τμ στην Κρήτη και 3.500τμ στην Κέρκυρα και launch νέου ERP SAP Business One τον Μάρτιο. Η ανάπτυξη και η ενδυνάμωση της αλυσίδας αποτελεί ένα σημαντικό ΣΥΝ για την εγχώρια οικονομία και σηματοδοτεί την έναρξη άλλης μιας σχέσης απόλυτης εμπιστοσύνης, σαν αυτή που ξέρουν να χτίζουν τα ΣΥΝ.ΚΑ πάντα με τους πελάτες τους.

Τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ δεσμεύονται να συνεχίσουν να στηρίζουν τον τόπο και τους ανθρώπους του, να συνεχίσουν να υπηρετούν με κάθε τρόπο το βασικό εταιρικό τους μήνυμα:

Εκτιμάμε τα προϊόντα του τόπου μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης: 1979
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.synka-sm.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr