ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ

H εταιρεία «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ε.Π.Ε.» είναι μία εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται ενεργά και με επιτυχία στον χώρο του τροφίμου από το 2002. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, καλύπτοντας την τοπική αγορά με αρτοσκευάσματα των καλύτερων τοπικών παραδοσιακών φούρνων. Στην συνέχεια στην αγορά του κλεινός άστεως (Αθήνα) και πανελλαδικά, εμπλουτίζοντας την γκάμα των κωδικών της με εξαίρετα προϊόντα της πλούσιας παραδοσιακής Κρητικής διατροφής με έμφαση στον ανθότυρο (ΜΙΤΑΤΟ), τη γραβιέρα Κρήτης, την ξινομυζήθρα, το απάκι, το στακοβούτυρο, το θυμαρίσιο μέλι, και το ελαιόλαδο, επιλέγοντας πάντα τους καταλληλότερους παραγωγούς και συνεργάτες προς εκπλήρωση των απαιτήσεων της εταιρείας μας για προϊόντα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Η προσήλωση στην σκληρή δουλειά, η πολυετής εμπειρία και πείρα στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών σε συνδυασμό με το πάθος για την Κρητική παράδοση, επενδύει συστηματικά την προώθηση άριστης ποιότητας προϊόντων, με επιλεγμένα πιστοποιημένα τρόφιμα, προκειμένου να γνωρίσει ο καταναλωτής την αληθινή μεσογειακή διατροφή και να συμπεριλάβει στο καθημερινό του πιάτο γεύσεις από την αρχέγονη Κρητική γη.

Η εταιρεία διαθέτει ένα άρτιο τμήμα πωλήσεων και διανομών, αποτελούμενου από περισσότερα των 1400 σημείων πωλήσεως προϊόντων retail, σε κορυφαία supermarkets και mini markets, delicatessen, εστιατόρια, καθώς και με αντιπροσώπους στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό με έναν πλούσιο κατάλογο από τα εκλεκτότερα Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα και όχι μόνο.

Σημαντικό κεφάλαιο και κινητήριος δύναμη στην «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» αποτελεί το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που με τις συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού της και τη ταύτιση με τις αρχές της εταιρείας για την τελειότητα, στοχεύει στην διαρκή εξέλιξη και ανταπόκριση των σύγχρονων απαιτήσεων της αγοράς.

Τα σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία διασφαλίζουν τα προϊόντα μας να διατίθενται στο ευρύ δίκτυο διανομής και πώλησης, στις ιδανικές συνθήκες και να φτάνουν σε κάθε σπιτικό με όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Η «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ε.Π.Ε.» με τον κατοχυρωμένο, αποκλειστικό διακριτικό τίτλο «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ». θα συνεχίσει με πίστη στις γνήσιες, αυθεντικές ελληνικές αξίες με στόχο τη διάδοση και τη διάθεση παραδοσιακών αγαθών υπέρτερων διατροφικά και ποιοτικά ώστε να είναι πάντα δίπλα σας με νέες, πρωτοποριακές γεύσεις.

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης: 2002
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.kriton-paradosi.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr