ADECCO HR

Ο Όμιλος Adecco

Ο Όμιλος Adecco είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Ο χώρος αυτός αποτελεί μια σημαντική αγορά στην παγκόσμια οικονομία, που πρωταρχικό στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Με έδρα την Ελβετία, ο Όμιλος Adecco συνδέει καθημερινά 500.000 εργαζομένους με 100.000 εταιρίες-πελάτες μέσω των 5.500 υποκαταστημάτων που διαθέτει σε περισσότερες από 60 χώρες. Έχει στελεχώσει παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως τους Ολυμπιακούς αγώνες του Sydney (2000), το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (2000) και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο (2006), αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπειρία του Ομίλου στη στελέχωση πάσης φύσεως δραστηριοτήτων και έργων.

Μέσω της καθημερινής συνεργασίας του με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και τοπικές εταιρίες παγκοσμίως, ο Όμιλος Adecco εξασφαλίζει στους υποψηφίους εργαζομένους την καλύτερη δυνατή εργασιακή αποκατάσταση, ανάλογα με το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο, την επαγγελματική τους εμπειρία, τις δεξιότητες και τους προσωπικούς τους στόχους.

Ο Όμιλος Adecco στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, o Όμιλος Adecco ιδρύθηκε το 2000 και σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει επεκτείνει το δίκτυο υποκαταστημάτων, αλλά και τις δραστηριότητές του, σε σημείο που να καλύπτει επαρκώς το λεκανοπέδιο Aττικής, τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη ελληνική περιφέρεια.

Η δομή του Ομίλου Adecco έχει ως πυρήνα τα υποκαταστήματά του, τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών σε τοπικό επίπεδο, προσφέροντας έτσι άμεση εξυπηρέτηση στις εταιρίες, αλλά και στους υποψήφιους που απευθύνονται σε αυτόν. Έχοντας κατά βάση τρεις λειτουργίες (προώθηση των υπηρεσιών, επιλογή προσωπικού, οικονομική διαχείριση), τα υποκαταστήματα λειτουργούν αυτόνομα, ώστε να καλύπτουν την οποιαδήποτε ανάγκη με την απαραίτητη ευελιξία και ταχύτητα.

Υπηρεσίες προς τους υποψηφίους

Ανεξάρτητα από ηλικία ή κατεύθυνση και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ο Όμιλος Adecco προσφέρει στους υποψηφίους τα εξής:

 • Ένα ευρύ φάσμα μόνιμων θέσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες
 • Θέσεις εργασίας προκαθορισμένου χρόνου
 • Εμπλουτισμό δεξιοτήτων μέσω εξειδικευμένων τεστ
 • Καθοδήγηση για μια επιτυχημένη συνέντευξη για διεκδίκηση της επιθυμητής θέσης εργασίας


Βρίσκοντας εργασία μέσω του Ομίλου Adecco, διασφαλίζετε το ξεκίνημα ή την εξέλιξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Υπηρεσίες προς τις εταιρίες

Στην Ελλάδα, προτεραιότητα του Ομίλου Adecco είναι να παρέχει στους πελάτες του αποτελεσματικές υπηρεσίες, μέσω του δικτύου υποκαταστημάτων που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι :

 • Εύρεση & Επιλογή Μόνιμου Προσωπικού
 • Προσωρινή Απασχόληση
 • Eπανατοποθέτηση προσωπικού (outplacement)
 • Πρόσληψη και διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού για δραστηριότητες προκαθορισμένης διάρκειας
 • Aνάληψη Eπιχειρησιακών Λειτουργιών (Managed services)
 • Yποστήριξη επιλογής ανθρωπίνου δυναμικού
 • Διαχείριση μισθοδοσίας

Η ιστοσελίδα www.adecco.gr

Η τεχνολογία αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα του Ομίλου Adecco για την άμεση κάλυψη των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό. Μέσω της εύχρηστης και λειτουργικής ιστοσελίδας του, www.adecco.gr, ο Όμιλος Adecco προσφέρει στους υποψηφίους, εντελώς δωρεάν, πρόσβαση σε περισσότερες από 300 νέες αγγελίες διαθέσιμων θέσεων εργασίας εβδομαδιαίως, όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, τις οποίες έχει αναλάβει να καλύψει για λογαριασμό εταιριών-πελατών του. Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική βάση του ομίλου θέτοντας υποψηφιότητα για μία ή περισσότερες από τις δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα θέσεις εργασίας.

Καριέρα στον Όμιλο Adecco

Η παγκόσμια επιτυχία του Ομίλου Adecco και η μακροχρόνια ανάπτυξή του οφείλεται στην ποιότητα και το επίπεδο των εργαζομένων του. Γι’ αυτό δίνεται πολύ μεγάλη βάση στην επιλογή κάθε νέου στελέχους που θα απασχοληθεί στον Όμιλο.

Εφαρμόζοντας τις βασικές αξίες του Ομίλου Adecco - Team Spirit, Customer Focus, Responsibility, Entrepreneurship - όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου συμμετέχουν ενεργά στη διαρκή βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας. To περιβάλλον εργασίας του Ομίλου Adecco είναι απαιτητικό, ταυτόχρονα όμως ευχάριστο και ενθουσιώδες, παρέχοντας ευκαιρίες για ανάληψη πρωτοβουλιών και ανάπτυξη των εργαζομένων.

Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου εντάσσονται σε σύστημα bonus απόδοσης και λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση προκειμένου να ενισχύσουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Παράλληλα, ο Όμιλος δίνει τη δυνατότητα job rotation εντός της εταιρίας, αλλά και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης τόσο στην Adecco Ελλάδας, όσο και σε άλλες χώρες, όπου έχει παρουσία ο Όμιλος.

Οι βασικές επαγγελματικές κατηγορίες του Ομίλου Adecco είναι οι ακόλουθες:

Human Resources / Recruitment
Πωλήσεις
Οικονομική / Λογιστική κατεύθυνση (Administration, Payroll, Accounting)

Για να ενταχθείτε κι εσείς στη δυναμική ομάδα του Ομίλου Adecco, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο email: hrgr@adecco.com, αναφέροντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

 

Kεντρικά Γραφεία: Λ. Κηφισίας 56, 15125, Μαρούσι,τηλ.: 210 6930490, fax: 210 6919358, e-mail: infogr@adecco.com
Καταστήματα: Αθήνα, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Πειραιάς, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη

www.adecco.gr

Αγγελίες

Κλάδος: Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.adecco.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework