ΦΑΓΕ

"Δεν θα φτιάχναμε ποτέ ένα προϊόν που δεν θα δίναμε στα παιδιά μας"
Μια φράση των ιδρυτών της ΦΑΓΕ που συνοψίζει όλη τη φιλοσοφία της εταιρίας. Αυτή η φράση έγινε κινητήρια δύναμη, λόγος ύπαρξης και αποστολή της. Ό, τι γίνεται στη ΦΑΓΕ, γίνεται με άξονα αυτή την ασυμβίβαστη αρχή. Έτσι η ΦΑΓΕ κατάφερε να είναι σήμερα μια εταιρία, που το όνομά της αποτελεί εγγύηση και το εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη ΦΑΓΕ να υπερέχει;

Σίγουρα η δημιουργικότητά της, που φαίνεται στα πρωτοποριακά προϊόντα της. Προϊόντα άριστης ποιότητας, που δημιουργούνται σε εγκαταστάσεις μέσα στις οποίες συντελείται ένα εντυπωσιακό "πάντρεμα" των παραδοσιακών συνταγών και της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Η ΦΑΓΕ παράγει και διακινεί περισσότερα από 100 επώνυμα γαλακτοκομικά προϊόντα: Γιαούρτια, επιδόρπια, γάλατα, κρέμες γάλακτος, τυριά και delicatessen. Πολλά από αυτα τα προϊόντα έχουν ήδη κατακτήσει και τις ξένες αγορές αφού διατίθενται σε περίπου 28.000 σημεία πώλησης στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ΦΑΓΕ κρατάει τις υποσχέσεις της.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η ΦΑΓΕ εξακολουθεί να δημιουργεί, να πρωτοτυπεί, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται ραγδαία. Οι ιδέες της παραμένουν φρέσκιες και απολαυστικές. Είναι ιδέες που γεννιούνται μέσα από έρευνα, ενημέρωση και μελέτη γύρω από τις διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανθρώπων με σκοπό τη δημιουργία νέων γεύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Όλα όσα γίνονται ακολουθούν πάντα την ίδια αρχή, την ίδια φιλοσοφία, που έχει σαν άξονά της την υπόσχεση της απόλυτης ποιότητας. Την υπόσχεση που έδωσε η ΦΑΓΕ από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της και τηρεί ευλαβικά από τότε.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιότητα. Αποφασίζουμε και ενεργούμε με αφοσίωση στους νόμους, με πλήρη εντιμότητα, ήθος και προσήλωση στους κανόνες των αγορών που δραστηριοποιούμαστε, υπηρετώντας πάντοτε το δίκαιο και το σωστό.

Υπευθυνότητα. Απέναντι στους καταναλωτές μας, στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες και στους προμηθευτές μας, με σεβασμό στις ανάγκες τους, καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Ολική Ποιότητα. Διασφαλίζοντας ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής μέχρι την κατανάλωση, αλλά και όλες τις λειτουργίες της εταιρίας, με καθημερινούς ελέγχους και πιστοποίηση των διαδικασιών.

Σεβασμός  στο  Περιβάλλον. Επενδύοντας σε ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης της επίδρασης που ασκεί η παραγωγική διαδικασία, εφαρμόζοντας συστήματα ανακύκλωσης και ορθολογικής χρήσης των φυσικών πόρων και αναπτύσσοντας προγράμματα ευαισθητοποίησης του κοινού.

Πίστη στον  Άνθρωπο. Προάγουμε την ευημερία των εργαζομένων, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας, σεβόμενοι τα δικαιώματα και την προσωπικότητα κάθε ατόμου, εκπαιδεύοντας διαρκώς και ενθαρρύνοντας την πρωτοβουλία, τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό.

Κοινωνική  Ευαισθησία. Αισθανόμαστε ευθύνη για τις τοπικές κοινότητες στα όρια των οποίων αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία μας με ειδικά σχεδιασμένα εταιρικά προγράμματα.

Η  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΜΑΣ

Να προσφέρουμε καθημερινά και υπεύθυνα στους καταναλωτές μας κάθε ηλικίας και εθνικότητας, υγιεινά, ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συμβάλλοντας στο γευστικότερο και υγιεινότερο τρόπο ζωής τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ευημερία των εργαζομένων και των συνεργατών μας.

Γνώση, εμπειρία, φαντασία, υπευθυνότητα, υψηλή κατάρτιση. Αφιερωμένοι στο σκοπό  της εταιρίας για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, οι άνθρωποι της ΦΑΓΕ επενδύουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στη δημιουργία  προϊόντων που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής και κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις διατροφικές συνήθειες πολλών χωρών.

Οι εργαζόμενοι στη ΦΑΓΕ έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε μια εταιρία που εξασφαλίζει ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας, εκτιμά τον κάθε εργαζόμενο και σέβεται τα δικαιώματα και την προσωπικότητά του. Η εταιρία ευνοεί τη συμμετοχή των εργαζομένων στην ομαδική προσπάθεια, την πρωτοβουλία και την ανάπτυξη νέων ιδεών.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εξέλιξής της μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό της, η εταιρία φροντίζει να επενδύει σε αυτό μέσω της εκπαίδευσης και της συνεχούς βελτίωσης των ικανοτήτων του. Η έγκυρη ενημέρωση και η εκπαίδευση μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων, ημερίδων και συνεδρίων αποτελούν βασικό στόχο για τη εταιρία.  Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στη ΦΑΓΕ έχουν την ευκαιρία μέσα από την εργασία τους να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον τομέα τους, έτσι ώστε να επιτύχουν με μεγαλύτερη ευκολία τους επαγγελματικούς τους στόχους και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής αγοράς.

Το δυναμικό της εταιρίας, περίπου 1000 ειδικευμένοι εργαζόμενοι, βάζει την προσωπική του σφραγίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής και των υπηρεσιών της εταιρίας, δουλεύοντας με ένα και μοναδικό στόχο: να κάνει το καλό, ακόμη καλύτερο. Αυτή η κοινή προσπάθεια, με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, αποδεικνύει ότι η πιο πολύτιμη επένδυση της ΦΑΓΕ είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

ΤΟ  ΟΡΑΜΑ  ΜΑΣ

Να είμαστε η γαλακτοβιομηχανία που συμβάλλει με την αδιάκοπη εξέλιξή της, τη δράση της και τα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα της, στην ισορροπημένη διατροφή και την υγιεινή ζωή των καταναλωτών μας σε όλο τον κόσμο.

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.fage.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework