ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στις 15 Ιουνίου 1891, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την Ανώνυμο Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων «Η ΕΘΝΙΚΗ», η οποία είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στη χώρα, προκειμένου να καλύψει τις τότε ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. 

Στα χρόνια που ακολουθούν, με τη συνεχή της ανάπτυξη, εξέλιξη και πορεία,  η Εθνική Ασφαλιστική καθιερώνεται στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ως η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία της Ελληνικής αγοράς, είναι άλλωστε από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες -και η μόνη στον κλάδο της- που συνεχίζει τη δυναμική τους παρουσία για τρίτο συνεχή αιώνα.

Η έντονη και διαχρονική παρουσία της στην κορυφή των ασφαλιστικών εταιριών οφείλεται σε μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως είναι :

 • Η Αξιοπιστία
 • Η Πολύχρονη εμπειρία
 • Το Άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό
 • Η Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση
 • Η Ποιότητα και ευρύ πεδίο προϊόντων

Η εταιρία παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, σχεδιάζει προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, συγχρόνως στηρίζει και αναπτύσσει τους ανθρώπους της, με στόχο την πρωτοπορία και την ποιότητα, υποστηρίζει την πελατοκεντρική φιλοσοφία. Ο "Συνήγορος του Πελάτη" της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η συνέχεια ενός πρωτοποριακού θεσμού για την προστασία των δικαιωμάτων της πελατείας της!

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και την πλήρη προσαρμογή σε σύγχρονες διεθνείς μεθόδους, η Εθνική Ασφαλιστική έχει πετύχει.

 • βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της
 • μείωση λειτουργικών εξόδων
 • απλοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών

Η Εταιρία ανταποκρίνεται σε ένα αυστηρό και σύγχρονο περιβάλλον ελέγχων λόγω των υψηλών απαιτήσεων εταιρικής διακυβέρνησης του Ομίλου της ΕΤΕ και της διαπραγμάτευσης της μετοχής της μητρικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Εθνική Ασφαλιστική, σήμερα, διευρύνει ολοένα τα μερίδια αγοράς, διατηρώντας την πρώτη θέση και αυξάνοντας το ποσοστό της στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς. Η στρατηγικοί της άξονες συνοψίζονται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

 • Ανάπτυξη    
 • Λειτουργική βελτίωση            
 • Έλεγχος και διακυβέρνηση
 • Διεθνής επέκταση      

 

Η Εθνική Ασφαλιστική διακρίνεται από  έντονο περιβαλλοντικό προβληματισμό.  Μετά την ολοκλήρωση της διετούς συνεργασίας με το WWF Ελλάς η Εθνική Ασφαλιστική δεν σταματά την προσπάθεια για αποτροπή της κλιματικής αλλαγής συνεχίζοντας την εκστρατεία "Μπες στο Κλίμα". Άλλωστε η προσπάθεια για έναν καθαρό πλανήτη πρέπει να είναι συνεχής και να υπάρχει πάντοτε επαγρύπνηση.

Η Εθνική Ασφαλιστική, περιμένει ΕΣΑΣ που αναζητάτε άριστες συνθήκες εργασίας, σημαντικές  προοπτικές εξέλιξης, αναγνώριση και υψηλές αμοιβές που ανταποκρίνονται στην προσπάθεια του κάθε συνεργάτη.

Η ιστορία και η αξιοπιστία του ονόματός μας, το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης και η επιτυχία των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας διασφαλίζουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

 Στο Σύνταγμα, στο κέντρο της επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας της χώρας μας, περιμένουμε ΕΣΑΣ για να μοιραστούμε τα προνόμια, τις επιτυχίες και τις δυνατότητες που παρέχει η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Ασφαλιστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework