-Από πού ήρθε τώρα αυτό; Τι είναι;

Το YouRock.Jobs  (yourock.jobs/el )είναι ένα καινούργιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφορά τον επαγγελματικό τομέα.  Απευθύνεται σε νέους με σκοπό την δικτύωση τους.

-Πού με βοηθάει;

Στο να βρείτε εργασία! Βοηθάει στην ανάδειξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων σας (διαμάντι)  και μπορείτε να δημιουργήσετε online περιεχόμενο και σύνδεση με το προφίλ σας, προβάλλοντας καταυτόν τον τρόπο αυτά που μπορείτε να κάνετε. Οι εταιρείες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα μπορούν έτσι να εντοπίσουν τους κατάλληλους υποψηφίους.

-Τι είναι το διαμάντι;

Το YouRock.jobs  εμφανίζει τις δεξιότητες σας με το σχήμα ενός διαμαντιού. Η μεγαλύτερη επιφάνεια είναι εκεί που έχετε περισσότερη έφεση.

-Κι από πού καταλαβαίνει το διαμάντι πού έχω έφεση και ποιες είναι οι δεξιότητες μου;

Σύμφωνα με το βιογραφικό που θα συμπληρώσετε, καθώς και διάφορα πεδία που θα σας ζητήσει να γράψετε , σχηματίζεται το διαμάντι σας!

-Αξίζει τον κόπο ή είναι χάσιμο χρόνου;

Στο πλαίσιο αναζήτησης εργασίας είναι καλό να εκμεταλλευόμαστε όλα τα μέσα που παρουσιάζονται. Καθώς οι εποχές εξελίσσονται , εμείς δεν πρέπει να μείνουμε πίσω. Μέσα στον χρόνο είναι λογικό να έχει εξελιχθεί και ο τομέας αναζήτησης εργασίας. Πλέον, οι υπεύθυνοι εταιριών που αναζητούν προσωπικό, χρησιμοποιούν εξελιγμένους τρόπους εύρεσης προσωπικού. Αφού έχουν την δυνατότητα να βλέπουν από πριν κάποια στοιχεία του υποψηφίου , το κάνουν κι αυτά είναι τα προσωπικά μας προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. Το YouRock.Jobs  είναι ένα πρωτότυπο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφορά αποκλειστικά τον επαγγελματικό μας τομέα. Οπότε δεν είναι χάσιμο χρόνου και αξίζει! Δεν θα σας πάρει πάνω από μία ώρα για να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να μάθετε το πώς δουλεύει. Όταν θα το ολοκληρώσετε, αυτομάτως θα έχουν αυξηθεί και οι πιθανότητες να βρείτε δουλειά. Είναι ένα λιθαράκι  στην επαγγελματική σας πορεία.

Ελισάβετ Καλαρούτη
Executive Marketing, Skywalker.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework