Ακύρωση Ρεμπέτικου Φεστιβάλ Αθηνών

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του Covid-19 μας οδήγησε στην απόφαση ακύρωσης του Ρεμπέτικου Φεστιβάλ, που φέτος θα γινόταν για πρώτη φορά στη Βίλα Ζωγράφου υπό την αιγίδα του Δήμου.

Βάζοντας την ασφάλεια και την υγεία όλων μας ως απόλυτη προτεραιότητα, λάβαμε με πόνο ψυχής την απόφαση ακύρωσης, με την ελπίδα να τα πούμε στην επόμενη διοργάνωση.

...

Το Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Τραγουδιού έχει σκοπό την ανάδειξη της ιστορικής πορείας της ρεμπέτικης μουσικής και κουλτούρας στη σύγχρονη εποχή. Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στο αγαπημένο ρεμπέτικο τραγούδι συντροφιά με πολλούς ρεμπέτες τραγουδιστές και κομπανίες.

Αποτελεί ένα ευχάριστο προορισμό για τους απανταχού φίλους του ρεμπέτικου τραγουδιού και σε αυτό έχουν φιλοξενηθεί επώνυμοι καλλιτέχνες του χώρου όπως οι: Μαριώ, Αγάθωνας, Rebetien, Ρεμπελέτικο, Τεχν-Άσματα, Κιουρντί, Απειρωταν και άλλοι.

Η διοργάνωση και ο Δήμος Ζωγράφου πραγματικά λυπούνται γι’ αυτή την εξέλιξη και εύχονται σύντομα να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες για το φεστιβάλ του επόμενου έτους.

Ας κρατήσουμε τώρα τις απαραίτητες αποστάσεις για να μη χάσουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε στην επόμενη διοργάνωση. Εις το επανιδείν.

www.rebetikofestival.gr

Facebook: Rebetiko Festival-Ρεμπέτικο Φεστιβάλ

Λέξεις κλειδιά: 

Ρεμπέτικο Φεστιβάλ Αθηνών
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework