Ο Νίκος Σ. Μοράντης σε ένα special live session θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του 4ου κύκλου των δωρεάν webinars της Hotelier Academy Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου event τεχνογνωσίας της ξενοδοχειακής αγοράς.

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00 ξεκινά επίσημα ο τέταρτος κύκλος των δωρεάν ξενοδοχειακών webinars της Hotelier Academy με ένα ιδιαίτερο Opening Live με τον Νίκο Σ. Μοράντη στο μοναδικό σκηνικό του The Foundry Suites.

Κατά τη διάρκεια του Opening θα αναλυθούν οι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Live Event, το οποίο θα διαρκέσει όλο τον Φεβρουάριο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι εταιρίες που έχουν αναλάβει τη δημιουργία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της διοργάνωσης, που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα νέα trends της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το επίσημο πρόγραμμα του Live Event της Hotelier Academy ξεκινά τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και θα συμπεριλαμβάνει webinars στις 11:00 και στις 16:00, τα οποία θα προβληθούν μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy αλλά και τα social media επιλεγμένων μέσων της τουριστικής αγοράς, που θα δώσουν στον θεσμό έναν πιο διευρυμένο χαρακτήρα, διευκολύνοντας την παρακολούθησή τους.

Το κοινό μπορεί ήδη να κάνει δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event, ενώ το πρόγραμμα των webinars θα ενημερώνεται διαρκώς και με νέες θεματικές μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Μετά την παρακολούθηση του κάθε webinar θα υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης του σχετικού test αλλά και της λήψης της βεβαίωσης παρακολούθησης.

Για να παρακολουθήσετε το Opening του 4ου Live Event της Hotelier Academy, κάντε εγγραφή σε αυτό το link.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr