«Μένουμε σπίτι» με τον πολιτισμό

Διαδικτυακές προβολές των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου που διακόπηκαν

To Eθνικό Θέατρο, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας των υπουργών Πολιτισμού & Αθλητισμού και Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων πρόσβασης των πολιτών στον πολιτισμό, προχωρά σε μια σειρά διαδικτυακής προβολής παραστάσεων οι οποίες διακόπηκαν βιαίως λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Σε αυτό το πρωτόγνωρο και ζοφερό περιβάλλον που όλοι βιώνουμε το Εθνικό Θέατρο και μέσα από τη διεύθυνση www.n-t.gr θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καθημερινότητα της καθεμιάς και του καθενός από εμάς.

...

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα (3-4-5/4) περιλαμβάνει δωρεάν τις εξής προβολές:

«Μακμπέθ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, Παρασκευή στις 21:00.

«Hotel Éternité» του Γιάννη Καλαβριανού σε σκηνοθεσία του ίδιου, Κυριακή στις 21:00.

«Χίλιες και μία ιστορίες» (για παιδιά από 5 χρόνων) του Μάικ Κέννυ σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη, Σάββατο στις 17:00 και Κυριακή στις 12:00.

Οι προβολές των παραστάσεων θα είναι διαθέσιμες τις ίδιες μέρες και ώρες από τις ιστοσελίδες του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού www.culture.gr, καθώς και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.mindigital.gr

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς οι παραπάνω προβολές θα εμπλουτιστούν και με άλλες, για τις οποίες θα ενημερώνεστε από το Εθνικό Θέατρο σε εβδομαδιαία βάση, όπως και για κάθε νέα διαδικτυακή δράση του.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework