Το bootcamp στοχεύει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται από τη νέα γενιά όσων ασχολούνται με την πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού.

Το Career Success Centre του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Grecruitment, διεθνής συμβουλευτική εταιρία, συνδιοργανώνουν διαδικτυακό bootcamp αφιερωμένο στο Recruiter 4.0, ένα νέο σύνολο τεχνικών πρόσληψης και μεθόδων επιλογής προσωπικού. Το bootcamp θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 7, 9 και 11 Δεκεμβρίου 2020 από τις 18:00 έως τις 21:00.

Ο σύγχρονος Recruiter 4.0 χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία για να καταφέρει να προσελκύσει, να επιλέξει, αλλά και να παρακινήσει τους ταλαντούχους υποψήφιους. Αυτή η μετάβαση του Recruiter στον νέο του ρόλο αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Με ποιο τρόπο θα καταφέρει να ενασχοληθεί με το employer branding, το gamification, τη σωστή αναζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα, το εικονικό (virtual) recruiting, την ανάλυση δεδομένων στο ανθρώπινο δυναμικό (HR data analysis), την τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence) και την προσέλκυση των υποψηφίων μέσω των κινητών συσκευών;

Το συγκεκριμένο bootcamp θα σας εφοδιάσει με μια σειρά από βασικές πρακτικές πρόσληψης που χρησιμοποιούνται το 2020, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις τεχνικές γνώσεις σας, αλλά και να τις εφαρμόσετε σε πρακτικά παραδείγματα, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο πρακτική εμπειρία για όλες τις παραπάνω θεματικές. To bootcamp Recruiter 4.0 απευθύνεται σε τελειόφοιτους φοιτητές των κλάδων των Επιχειρήσεων και του Ανθρώπινου Δυναμικού (Business and HR), επαγγελματίες που ενδιαφέρονται ή/και εμπλέκονται στη διαδικασία πρόσληψης, καθώς και επαγγελματίες σε άλλους σχετικούς κλάδους.

Λίγα λόγια για το Career Success Centre του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Career Success Centre στόχο έχει να εξοπλίσει τους φοιτητές και τους αποφοίτους με τις βασικές δεξιότητες και ικανότητες που απαιτεί η βιομηχανία, καθώς και με ζωτικές γνώσεις και καθοδήγηση σχετικά με τις επαγγελματικές τους επιλογές. Τους παρέχει συνεχή υποστήριξη στην εξερεύνηση ευκαιριών σταδιοδρομίας και στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, συμβουλές και καθοδήγηση μέσω μιας σειράς εργαστηρίων, παρουσιάσεων και σεμιναρίων, ένας προς έναν συναντήσεων, καθώς και μέσω άλλων ενεργειών και πρωτοβουλιών.

Λίγα λόγια για την Grecruitment

Η Grecruitment είναι μια διεθνής συμβουλευτική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο Σταύρος Αντωνίου το 2009 ξεκίνησε τη δραστηριότητα της Grecruitment με την ίδρυση του πρώτου γραφείου της στη Στουτγκάρδη, εμπνευσμένος από τη μέχρι τότε εμπειρία του στον κλάδο του recruitment. Εξ ου και το «G» στην επωνυμία από τα αρχικά «Greece», «Germany». Με αρχή την αμοιβαία εμπιστοσύνη αλλά και την αξιοπιστία, η Grecruitment έχει συνεργαστεί με επιτυχία με μεγάλες εταιρίες-πελάτες σε όλο τον κόσμο, αλλά και με ταλαντούχους υποψηφίους. Η Grecruitment προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στους πελάτες της παρέχοντας συμβουλές υψηλής ποιότητας σχετικά με τις προσλήψεις, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στους τομείς της πληροφορικής, της μηχανικής, της ιατρικής, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, παρέχοντας με συνέπεια πρόσβαση των πελατών της στους καλύτερους διαθέσιμους επαγγελματίες που είναι κατάλληλοι για τις θέσεις εργασίας τις οποίες προσφέρουν.

Το bootcamp θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα συνδυάσει ζωντανές διαδικτυακές συνεδρίες με πρακτικές ομαδικές ασκήσεις. Θα εστιάσει σε εξειδικευμένες ασκήσεις, ομαδικές εργασίες και στην αλληλεπίδραση.

Θα δοθεί ηλεκτρονικό πιστοποιητικό συμμετοχής σε όσους ολοκληρώσουν το bootcamp.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr