...

Η Αγκαλιά γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο Avenue

Στο εμπορικό κέντρο AVENUE γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά της «Αγκαλιάς».

Από τη Τρίτη 07 έως και το Σάββατο 11 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο AVENUE είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων και παιδιών που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Το Σάββατο 11 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00) γινόμαστε όλοι μια μεγάλη «Αγκαλιά», για να υποδεχτούμε στο εμπορικό κέντρο AVENUE τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές. Ζωγραφική και μασκώτ, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και τη Μαμά. Ο ταχυδακτυλουργός Dio θα «μαγέψει» τους μικρούς μας φίλους, ενώ οι σπουδαστές του Τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα δώσουν «χρώμα» στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting, αλλά και θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με δημιουργική απασχόληση. Τα «Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης» θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής και το Planet Physics θα πραγματοποιήσει επίδειξη πειραμάτων φυσικής. Επίσης πλήθος εθελοντών και υποστηρικτών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση με παιδικές καλλιτεχνίες και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού, ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ, κ.ά.).

...

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις από τον Σύλλογο «Η Αγκαλιά» με πλούσια δώρα για τη μαμά και το παιδί.
O ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 fm θα στηρίξει την εκδήλωση με ένα τρίωρο live radio show από τις 12:00 έως τις 15:00, με τη ραδιοφωνική παραγωγό Άννα – Μαρία Ψέμμα. Γονείς και παιδιά σας περιμένουμε όλους στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Χορηγοί – υποστηρικτές εκδήλωσης:

...

Για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά

Το Τμήμα Επικοινωνίας & Εξεύρεσης Πόρων
Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα
. Τηλ.: 210 8828788, Φαξ 210 8235121
Email: info@agalia.org.gr, http://www.agalia.org.gr
Facebook: www.facebook.com/agkalia

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework