...

Η ManpowerGroup φιλοξενεί 37 πρωτοποριακές HR tech επιχειρήσεις
στο παγκόσμιο συνέδριο Viva Technology στο Παρίσι

Η ManpowerGroup [NYSE: MAN] αποκαλύπτει την ετήσια λίστα του παγκόσμιου «HR Tech Open Innovation»* που θα παρουσιαστεί στο HR Lab της κατά τη διάρκεια του VivaTech στο Παρίσι, στις 16-18 Μαΐου 2019. Ανάμεσα σε 400 υποψήφιες εταιρίες 29 χωρών, εκείνες που επιλέχθηκαν από τους ειδικούς του ομίλου της ManpowerGroup σε θέματα ψηφιακού εργατικού δυναμικού (start-ups αλλά και εδραιωμένες επιχειρήσεις στον τομέα της καινοτομίας) θα παρουσιάσουν με τη σειρά τους τεχνολογικές λύσεις για τον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού, στο κορυφαίο τεχνολογικό συνέδριο που θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες.

«Η καινοτομία που βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε τις λύσεις μας και ενισχύει την εμπειρία των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας ως κορυφαίας εταιρίας λύσεων ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο», δηλώνει ο Jonas Prising, chairman & CEO της ManpowerGroup. «Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε υπερήφανοι που για ακόμη μια φορά είμαστε ο Gold HR Partner στο VivaTech, φιλοξενώντας όλες αυτές τις εντυπωσιακά αναδυόμενες start-ups αλλά και εδραιωμένες επιχειρήσεις. Ο συνδυασμός λύσεων καινοτομίας και τεχνολογίας HR, σε συνεργασία με την ανάλυση και την τεχνογνωσία του εργατικού δυναμικού, μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και τους υποψηφίους μας».

Η ManpowerGroup, ως Gold HR Partner του VivaTech εδώ και τέσσερα χρόνια, δημιουργεί λύσεις σε συνεργασία με HR tech επιχειρήσεις. Η start-up BlaBlaCar, που διαθέτει μια πλατφόρμα car-pooling, ήταν από τις νεοεισερχόμενες στο HR Lab μας το 2017. Έκτοτε έχει αναπτυχθεί, παρέχοντας υπηρεσίες ride-sharing σε περισσότερους από 50.000 συνεργάτες της ManpowerGroup σε ολόκληρη τη Γαλλία. Ακόμη, η εταιρία Powee, που ασχολείται με το τεχνητής νοημοσύνης chatbot στο help-desk, δημιουργήθηκε από τη ManpowerGroup και τη Verteego. Από τότε που παρουσιάστηκε στο VivaTech του 2018, κατάφερε να μεγαλώσει προσφέροντας πλέον πλήρη υποστήριξη. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, το HR Lab μας θα φιλοξενήσει 37 επιχειρηματίες.

*Μέσα από τη διαδικασία «HR Tech Open Innovation» η ManpowerGroup εντοπίζει τις start-up εταιρίες που αναπτύσσουν λύσεις HR με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η ανάπτυξη των συγκεκριμένων εταιριών μπορεί να υποστηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και εκατομμύρια υποψήφιους κάθε χρόνο. Η εταιρία μας αντλεί λύσεις με σκοπό την αντιμετώπιση των προκλήσεων HR μέσα από συνεργασίες με επιχειρήσεις start-up απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίες με τη σειρά τους ανταγωνίζονται ώστε να προβληθούν μέσα από το παγκόσμιας φήμης VivaTech HR Lab και να αποκτήσουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να αναβαθμίσουν τις λύσεις τους με τη βοήθεια της ManpowerGroup.

Οι πέντε προκλήσεις ανθρώπινου δυναμικού της ManpowerGroup για το 2019 είναι:

1. Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων σε συνδυασμό με ψηφιακές λύσεις

2. Βελτίωση των δυνατοτήτων του avatar Zara, του εικονικού μας συμβούλου προσλήψεων

3. Βελτίωση των συνεργατικών εργαλείων πρόσληψης για την προσέλκυση και ανάπτυξη ταλέντων

4. Ανάδειξη των υποψήφιων σε εργαζόμενους με τη χρήση της τεχνολογίας

5. Χρήση καινοτόμων λύσεων ώστε να υποστηρίξουμε τη διαχείριση καριέρας των υποψηφίων

Οι 37 επιχειρήσεις start-up που φιλοξενούνται στο HR Lab της ManpowerGroup το 2019 είναι: Coorpacademy; Fifty, Open Decide, Domoscio, PitchBoy, Yobs, PushTalents, Pangian, Job Pal, Argo Snappress, Ramp Up, CV Design R, Thrive Partners, Via Ma Vie De Startupper, En Mode Up, Pitchy, Skillbase, Flashbrand, Evaveo, Supermood, Riminder, Whoz, Beedeez, Brain Cities, Expert Teleportation, Keycoopt, Goldenbees, Keeseek, Serious Factory, Do You Speak VR, Jungle VR, Easy V, 1KM A Pied, Wignsy, Maans, Akigora and Nap&UP.

Διαβάστε περισσότερα για τη συνεργασία της ManpowerGroup με το VivaTech εδώ.

Σχετικά με τη ManpowerGroup™

Η ManpowerGroup®, διεθνώς κορυφαία εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σ’ έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα, παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ παράλληλα βρίσκουμε ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των brands μας –Manpower®, Experis®, Right Management® και ManpowerGroup® Solutions– δημιουργεί ουσιώδη αξία για τους υποψηφίους και πελάτες σε 80 χώρες εδώ και 70 χρόνια. Το 2019 η ManpowerGroup αναδείχτηκε για 17ο συνεχόμενο έτος ανάμεσα στις «Fortune’s Most Admired Companies», ενώ παράλληλα αναγνωρίστηκε για 10η συνεχή χρονιά ως μια από τις πλέον ηθικές εταιρίες στον κόσμο («World’s Most Ethical Companies»), επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρία στον κλάδο. Δείτε πώς η ManpowerGroup ενδυναμώνει το μέλλον της εργασίας: www.manpowergroup.com

Ο όμιλος ManpowerGroup στην Ελλάδα

Σε Ελλάδα και Κύπρο ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο 3 υποκαταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της οικονομίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.manpowergroup.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework