Τοποθεσία: Caravan B&B Thessaloniki (Ρέμπελου 1, Θεσσαλονίκη)

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές για τα 3 τελευταία εργαστήρια (link)

Ένα εργαστήριο σχεδιασμένο για νέους επαγγελματίες, οι οποίοι είτε συντονίζουν μια ομάδα ανθρώπων, είτε θέλουν να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Σκοπός του συγκεκριμένου εργαστηρίου είναι η βελτίωση και η εξέλιξη των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις,αφού πολλές φορές η επικοινωνία μας με άλλους δεν αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το μήνυμα είτε δεν περνάει από τον πομπό στον δέκτη είτε αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, απογοήτευση και ενδεχομένως συγκρούσεις. Το συγκεκριμένο εργαστήριο θα αναδείξει τις παραμέτρους μιας επιτυχούς και στοχευμένης επικοινωνίας: η επικοινωνία ως εργαλείο και όχι ως αυτοσκοπός.

Θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες πρακτικές αλλά και τα do's and don'ts της επικοινωνίας. Θα συζητηθούν επίσης η σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης αλλά και ο ρόλος που παίζει ή μπορεί να παίξει η εμφάνιση σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση. Τέλος, θα παρουσιαστεί το πλαίσιο, η σημασία αλλά και οι επιπτώσεις της μη λεκτικής επικοινωνίας.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Καλές επικοινωνιακές πρακτικές
  • Do'sκαι Don'ts στην επικοινωνία
  • Συναισθηματική νοημοσύνη: Τι είναι και πώς καθορίζει την επικοινωνιακή μας στάση
  • Μη λεκτική επικοινωνία: Το Α και το Ω στην επικοινωνία

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Τα εργαστήρια μας είναι επικεντρωμένα στις ανάγκες των νέων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης και προσαρμόζονται με βάση τους στόχους που επιθυμούν να επιτύχουν οι συμμετέχοντες του workshop. Μέσω του εργαστηρίου φέρουμε μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση επαγγελματιών με βάση τις αρχές της συνεργατικότητας και του ανοιχτού διαλόγου. Το συγκεκριμένο εργαστήριο θα περιλαμβάνει διαδραστικές συζητήσεις, ασκήσεις ενδοσκόπησης (reflection tools) και case studies.

 

Γιατί να το παρακολουθήσετε;

Μέχρι το 2020, οι millenials θα αποτελούν το 50% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το 90% των millenials αναζητούν θέσεις εργασίας με ευκαιρίες εξέλιξης, ενώ το 85% θα ήθελε να συμβάλει και στην κοινωνική εξέλιξη μέσα από το επάγγελμά τους. Την ίδια στιγμή οι οργανισμοί παγκοσμίως κινητοποιούνται ώστε να αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας, με στόχο να δημιουργήσουν κίνητρα και ευημερία σε όλα τα εργασιακά επίπεδα: στην καθημερινότητα του εργαζομένου, στον τρόπο συνεργασίας μιας ομάδας, στους θεσμούς αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη για νέους τρόπους μάθησης, εργασίας και καινοτομίας που προσαρμόζονται στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία σήμερα.

 

Τα επόμενα εργαστήρια αφορούν τον τελευταίο κύκλο 3 εργαστηρίων:

20 Οκτωβρίου: Πώς να βρεις και να διατηρήσεις το κοινό σου (audience development)

24 Νοεμβρίου: Πώς να διαχειριστείς περίπλοκα projects (project management)

 

Διαδικασία συμμετοχής:

Το κάθε εργαστήριο αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής, ώστε να μάθουμε περισσότερα για εσάς και να διευκρινίσουμε διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή σε περισσότερα του ενός workshop; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: hello@youthnest.com

 

We are thrilled that you want to join us!

Τιμή εισόδου:

20 ευρώ: γενική είσοδος
15 ευρώ: μειωμένη (φοιτητές, άνεργοι)

 

Περιλαμβάνεται καφές και ελαφρύ σνακ.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου.

Λέξεις κλειδιά: 

Ηowtostrengthenyourcommunicationskills
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework