...

Δελτίο Τύπου

1η Έκθεση εικόνας και τεχνολογίας IMAGE+TECH expo

Το κορυφαίο meeting point του κλάδου της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας!

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την IMAGE+TECH expo, την πρώτη καινοτόμο έκθεση εικόνας και προηγμένων τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC.

Η IMAGE+TECH expo θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της φωτογραφίας, του video και των νέων τεχνολογιών.

Η έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 αποτελεί τη σύγχρονη απάντηση στις αυξημένες ανάγκες, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα «θέλω» των επαγγελματιών του κλάδου της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας.

Στην IMAGE+TECH expo 2017 θα παρουσιαστούν εκατοντάδες νέα προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες εικόνας και τεχνολογίας, καθώς και πάνω από 150 brands.

Αναλυτικά, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα κ.ά. Στον τομέα της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablets, οθόνες, hardware, smart devices και smart gadgets, wearables, robotics, software and application development, gaming κ.ά.

Η IMAGE+TECH expo θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της IMAGE+TECH expo, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε state of the art ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και σε workshops από 14 διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του βίντεο, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, αλλά και να παρακολουθήσουν επίσημες παρουσιάσεις νέων προϊόντων από τους εκθέτες.

Η IMAGE+TECH expo διοργανώνεται από την εταιρία Be Best και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Κ.Α.Φ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων και Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων Εικόνας). Τη δυναμική αυτή πρωτοβουλία στηρίζουν επίσημα το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο Σ.Ε.Π.Ε. (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος), ο Σ.Ε.Κ.Ε.Ε. (Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Συνάντηση στην IMAGE+TECH expo για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο σήμερα!

10 έως 12 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.imageandtech.gr, www.facebook.com/imageandtechexpo

Για registration στην έκθεση: http://imageandtech.gr/index.php/el/for-visitors/registration

Για αγορά εισιτηρίων στα σεμινάρια: www.imagetechseminars.gr

Διοργάνωση:

...

Υπό την αιγίδα:

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework