Με χαρά, κέφι, αγάπη και αισιοδοξία για το 2020 πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά η κοπή της πίτας του Artistic Studio Oriental Expression, η κλήρωση δώρων και το dance show που ακολούθησε.

H εκδήλωση Pita Party – Dance Show πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στην Αρχιτεκτονική Live Stage στο Γκάζι και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Αγάπη, υγεία και θετική ενέργεια ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι μαθητές, οι δάσκαλοι – χορογράφοι, οι προσκεκλημένοι και όλοι οι φίλοι του Artistic Studio Oriental Expression και της 1st Bollywood Dance Academy Greece που ήταν εκεί και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

...

Οι χορογραφίες των τμημάτων χορού ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και σε πολλές περιπτώσεις, κατά κοινή ομολογία, άγγιξαν υψηλά ποιοτικά χορευτικά πρότυπα που συναντάμε μόνο σε επαγγελματικές ομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Artistic Studio Oriental Expression, τα μέλη μας, τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, τους εξαίρετους συνεργάτες μας και πάνω απ’ όλα το υπέροχο κοινό μας, που με την παρουσία του αγκαλιάζει πάντα τις εκδηλώσεις μας.

Ιδιαίτερα τιμητικές ήταν οι παρουσίες του δρος Άλκη Ράφτη (προέδρου του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού [CID]), του κ. Maghar Candhi (προέδρου του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας-Ινδίας), της κας Lucie Kuligova (διευθύντριας σε θέματα πολιτισμού της τσεχικής πρεσβείας στην Ελλάδα), των εκπροσώπων των χορηγών και των χορηγών επικοινωνίας και πολλών άλλων συνεργατών και υποστηρικτών μας.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21 και τις 22 Μαρτίου 2020.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework