Κnowledge Meetings από το ICF Greece Chapter

Όσα θέλεις να ξέρεις για τα credentials, το laser coaching

και το νέο εργαλείο coaching Ho' oponopono θα τα μάθεις σε μία εκδήλωση

γεμάτη γνώση και εμπειρία από επαγγελματίες coaches.

29 Μαρτίου 2017, 6 μ.μ.

Αίθουσα Διδασκαλίας, Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

[Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017] – To ICF Greece Chapter διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με τίτλο «knowledge meetings» γεμάτες γνώση και εμπειρία από επαγγελματίες coaches-μέλη του chapter. Το πρώτο knowledge meeting του 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ώρα έναρξης 6 μ.μ. Τα knowledge meetings έχουν στόχο να διαδώσουν τα οφέλη του coaching στο ευρύ κοινό, συστήνοντας σύγχρονες πρακτικές που βοηθούν τον άνθρωπο να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις ζωής, καθώς επίσης και να εμπλουτίσουν την εργαλειοθήκη των επαγγελματιών coaches βελτιώνοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους. Τα knowledge meetings είναι ανοιχτά στο κοινό.

Το πρόγραμμα του knowledge meeting στις 29 Μαρτίου περιλαμβάνει εισηγήσεις από τους: Άγγελο Δερλώπα, PCC και πρόεδρο του ICF Greece Chapter, Ειρήνη Νικολαϊδου, PCC και αντιπρόεδρο του ICF Greece Chapter, και τη Βιολέττα Ψωφάκη, ACC.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

18:00 - 18:30 Προσέλευση / εγγραφή

18:30 - 19:00 Credentials: Τι είναι και πώς θα τα αποκτήσετε | Άγγελος Δερλώπας, PCC

Ανάδειξη του κινήτρου ανώτερης δέσμευσης στην ποιότητα coaching και ένας πρακτικός οδηγός κατανόησης των μορφών πιστοποίησης προγραμμάτων coaching και διαπιστεύσεων επαγγελματιών με παράθεση και ανάλυση των ικανών κριτηρίων απόκτησης αυτής της ανώτερης διάκρισης ποιότητας, αλλά και των οδών που οδηγούν στη διάκριση στην οποία έχουν επενδύσει 19.000 coaches σε όλο τον κόσμο.

19:00 - 20:00 Ho'oponopono: Ένα νέο εργαλείο coaching | Βιολέττα Ψωφάκη, ACC

Ένας από τους ρόλους μας ως coaches είναι να δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο στον οποίο ένα άτομο μπορεί να συναντήσει και να βιώσει όλες τις πλευρές του εαυτού και της ψυχής του.Η πρακτική του Ho’oponopono καθιστά εμάς ως το ισχυρότερο εργαλείο και την παρουσία μας ως τη σημαντικότερη προσφορά μας.

20:15 - 21:00 Εκπαίδευση στοlaser coaching | Ειρήνη Νικολαϊδου, PCC

Μια σύντομη, δυναμική και αποδοτική διαδικασία-εργαλείο τουcoaching. Οι συνεδρίες τουlasercoachingείναιέντονες και εστιάζουν στον δυναμικό πυρήνα μιας κατάστασης, ενός εμποδίου ή μιας περιοριστικής σκέψης, προκαλώντας άμεσα και γρήγορα τον ενδιαφερόμενο.Διαρκούν 15’-20’ και προσδίδουν διαύγειακαι δέσμευση.Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την τεχνικήκαι θα κάνουν πρακτική εξάσκηση.

Τα knowledge meetings που διοργανώνει το ICF Greece Chapterπαρέχουνβεβαιώσεις παρακολούθησης CCE. Μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοικαι είναι δωρεάνγια ταμέλη.

Το κόστος συμμετοχής για τους φίλους του ICF Greece Chapter είναι 10 ευρώ, ενώ για το κοινό 30 ευρώ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία του catering Delitopia.

Δηλώσεις συμμετοχής και αγορά εισιτηρίων: https://www.eventbrite.com/e/icf-knowledge-meeting-293-tickets-32618107638

Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», Βασ. Σοφίας amp; Κόκκαλη 1,στάση μετρόΜέγαρο Μουσικής (είσοδος απότοΜέγαρο Μουσικής)

Περισσότερες πληροφορίες:

Επιτροπή Επικοινωνίας ICF Greece Chapter, e-mail: communication@icfgreece.org

Σημειώσεις για τους συντάκτες

Για το ICF Greece Chapter

To ICF GreeceChapter ενισχύει το coaching δίνονταςκύρος, αξιοπιστία, διαρκή εκπαίδευση, διασύνδεση καιενημέρωση. Είμαστε μια καινοτόμα κοινότητα η οποία προσφέρει υποστήριξη και ιδέες διευρύνοντας τους τρόπους με τους οποίους ο σύγχρονος άνθρωπος εξελίσσεται και ακμάζει.
Το όραμά μας|Να αναπτύξουμε την επιστήμη, την τέχνη και την πρακτική του coaching για μια ευημερούσα κοινωνίαμε ηθική και βιωσιμότητα σε κάθε συνθήκη.

Η αποστολή μας |Ως σύλλογοςνα είμαστε σημείο αναφοράς για τοcoachingστην Ελλάδα,βασιζόμενοι σε 5πυλώνες-στόχους: πρόοδος,ανάπτυξη, βιωσιμότητα, διασύνδεση, συνεισφορά.

Οι αξίες μας |Αριστεία, ακεραιότητα, υπηρεσία/προσφορά,φρόνηση.
Είμαστε πάντα καλύτερα μαζί και ιδιαιτέρως όταν η δυσαρμονία αναζητά τη συμπονετική μας φιλοπεριέργεια να εμπλακεί, να αναζητήσει και να βιώσει κάθε νέα δυνατότητα.

Περισσότερα για το ICF Greece Chapter στο www.icfgreece.org.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework