ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2018
25 Απριλίου 2018, 10 π.μ.-7 μ.μ.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος διοργανώνουν για 15η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International στις 25 Απριλίου 2018.

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών με φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από 35 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.). Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρίες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και τους αποφοίτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι του MBA International.

Χρυσοί Υποστηρικτές (Gold Supporters) της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες: Plaisio Computers S.A., Robert Bosch S.A., The Nielsen Company (Greece).

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι: epixeiro.gr, Global Sustain, kariera.gr, skywalker.gr και ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework