...

Νέα εποχή για τη ManpowerGroup

Σημαντική επένδυση με νέα γραφεία στην Αθήνα

Σε νέα εποχή εισέρχεται η ManpowerGroup Ελλάδας, η κορυφαία εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, με πλοηγό τον διευθύνοντα σύμβουλο Χαράλαμπο Καζαντζίδη, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελοκήπους.

Με αφετηρία έναν σύγχρονο, οικολογικό και εργονομικό εργασιακό χώρο των νέων γραφείων, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ManpowerGroup παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για όλους τους κλάδους της αγοράς, που καλύπτουν την εύρεση, την αξιολόγηση, τη στελέχωση και την ανάπτυξη ταλέντων.

Προτεραιότητά μας εξακολουθεί να αποτελεί η κάλυψη θέσεων εργασίας για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, όπως τα προγράμματα εκπαίδευσης και επανατοποθέτησης (outplacement), καθώς και το outsourcing (εξωτερική ανάθεση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού), τα οποία προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων.

...

Τα σύγχρονα γραφεία της εταιρίας συνοδεύουν τη στρατηγική και τη φιλοσοφία για τεχνολογική υπεροχή της υποδομής μας και φιλικό ως προς το περιβάλλον πλαίσιο λειτουργίας και έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν τους υποψήφιους, προσδίδοντας μια άνετη και θετική εμπειρία ειδικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επιπλέον, όλες οι αίθουσες διαθέτουν ενισχυμένη τεχνολογική υποστήριξη των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι με την εξέλιξη αυτή η πορεία δυναμικής ανάπτυξης της ManpowerGroup στην ελληνική αγορά ενισχύεται περαιτέρω και από τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα www.manpowrgroup.gr, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των εταιριών και των εργοδοτών για πιο γρήγορη και λειτουργική επικοινωνία και περιήγηση.

...

«Στη ManpowerGroup πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ο βασικός πόρος με τον οποίο εξελίσσεται η αγορά», δηλώνει ο CEO της εταιρίας Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο οποίος προσθέτει: «Οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε εταιρίας. Τώρα το νέο, πιο ανοιχτό, προηγμένο και οικολογικό περιβάλλον μάς δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συνεργαστούμε πιο στενά και αποτελεσματικά και να ανταλλάξουμε απόψεις με υποψήφιους, εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι δέχθηκαν τη μεγάλη αυτή αλλαγή πολύ θετικά, καθώς αυξάνεται η δυνατότητα επαφής και συνεργασίας μεταξύ μας».

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework