Ολοκλήρωση του Athens Negotiations Tournament

Στις 30-31 Μαΐου διεξήχθησαν οι τελικοί γύροι του πανελλήνιου φοιτητικού διαγωνισμού διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament (ANT), μια διοργάνωση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με επιστημονικό υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή Ηλία Καπουτσή.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες και τους περιορισμούς λόγω Covid19, ο διαγωνισμός διεξήχθη αξιοποιώντας τεχνολογίες διαδικτύου (οι ομάδες διαπραγματεύτηκαν τόσο με e-mail, όσο και με τηλεδιάσκεψη μέσω του Skype Meetings App και του Microsoft Teams). Τον διαγωνισμό υποστήριξαν δεκάδες εθελοντές από διάφορα τμήματα και ιδρύματα.

Των τελικών γύρων είχαν προηγηθεί δύο προκριματικοί γύροι διαπραγματευτικής προσομοίωσης, στους οποίους συμμετείχαν 50 τριμελείς ομάδες από πανεπιστήμια από όλη την Ελλάδα.

Έπειτα από 5 γύρους διαπραγματευτικών προσομοιώσεων διαβαθμισμένης δυσκολίας, οι δύο ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της 31ης Μαΐου. Εκεί, σε ζωντανή τηλεδιάσκεψη (live streaming), που παρακολουθούσαν εκατοντάδες συμμετέχοντες, εθελοντές και προσκεκλημένοι, διαπραγματεύτηκαν ενώπιον κριτικής επιτροπής, αποτελούμενης από καθηγητές πανεπιστημίων, διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και διαπιστευμένους διαμεσολαβητές με πλούσια εμπειρία στις διαπραγματεύσεις.

Οι ομάδες αυτές ήταν οι Πολιτικάριοι από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η DEAL από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ. Η τελευταία, αποτελούμενη από τις φοιτήτριες του ΟΠΑ Κες-Παπιδάκη Χριστίνα, Ψωρογιάννη Βασιλική και Τσιγαρίδα Περσεφόνη, αναδείχθηκε ως η νικήτρια ομάδα του ΑΝΤ2020.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι εταιρίες PeopleCert, Goldair Handling, Athens International Airport «Eleftherios Venizelos», Πλαίσιο-Plaisio, Eviol, Atraktos, το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και το Certificate in Management and Leadership Skills του ΟΠΑ.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν οι: ΕΡΤ, Capital.gr, Economia.gr, Skywalker.gr, ThinkBiz, Frapress.gr, Citycampus.gr, Epixeirein.gr, TedxUnipi, X PAT Athens.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με:

Μπαταγιάννη Κατερίνα

Head of Media Group

Oικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ταχ. δ/νση: Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα

E-mail: communications.ant@gmail.com

www.aueb.gr

...
Athens Negotiations Tournament (11-12 Απριλίου 2020)

Λέξεις κλειδιά: 

Athens Negotiations TournamentANTΟΔΕΟΠΑ
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework