Έρχεται στην Αθήνα ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός Οριεντάλ

Το PassPort Κεραμεικός φιλοξενεί για μία ακόμη χρονιά τον διεθνή διαγωνισμό

3rd Spring International Bellydance Competition

Special guest: Alla Kushnir

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 12:00 στο Passport – Κεραμεικός η Αθήνα γιορτάζει την πολυμορφία και τη θηλυκότητα. Το Oriental Expression Awards είναι ένας θεσμός που έχει ως στόχο την πραγματοποίηση διαγωνισμών χορού, έτσι ώστε όχι μόνο να προάγει τις παραδοσιακές, αλλά και τις σύγχρονες χορευτικές τάσεις και τεχνικές, αλλά και να επιβραβεύει όλους όσοι υπηρετούν τον χορό και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Στον διαγωνισμό αυτό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αφορά τόσο παραδοσιακούς, όσο και μοντέρνους ανατολίτικους χορούς και tribal fusion bellydance.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, το κόστος και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/events/1462149147232395/.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί fashion show με κοστούμια και αξεσουάρ oriental και tribal fusion bellydance.

Μετά τον διαγωνισμό θα ακολουθήσει χορευτικό show (20:00), στο οποίο θα χορέψει η εκπληκτική Alla Kushnir. Στην σκηνή επίσης θα ανέβουν Έλληνες και ξένοι ονομαστοί καλλιτέχνες.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/235412793667783/.

Είσοδος στον διαγωνισμό και στο show που θα ακολουθήσει: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework