«Εργάνη και sepenet.gr»

...

H Feel the Flow ιδρύθηκε το 2017. Η ομάδα της είναι στελέχη με θεωρητική και πρακτική εμπειρία, ευελιξία και μεράκι για ποιοτική εκπαίδευση.

Σε μια εποχή που η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας, επαγγελματικά και προσωπικά, οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.feeltheflow.gr.

Εισηγητές στα σεμινάριά μας είναι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες με μεγάλη πρακτική και θεωρητική εμπειρία στο κάθε αντικείμενο. Για όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει μπορούμε να σας στείλουμε το αναλυτικό, το κόστος του σεμιναρίου και τις προσφορές μας, καθώς και βιογραφικό του συνεργάτη μας.

Όλα τα σεμινάριά μας υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Όλη η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των εντύπων

Πρακτικά η συμπλήρωση όλων των πεδίων των εντύπων στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη και sepenet.gr

Σκοπός του σεμιναρίου:

Να αποκτηθεί η απαραίτητη γνώση για τη σωστή καταχώριση των πεδίων όλων των εντύπων στο Εργάνη. Το σεμινάριο γίνεται με πρακτικά παραδείγματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Όποιον επιθυμεί να λάβει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη, σε στελέχη οικονομικής διεύθυνσης και τμημάτων μισθοδοσίας / λογιστηρίου, σε στελέχη τμήματος ανθρώπινου δυναμικού και προσωπικού, ελεύθερους επαγγελματίες, λογιστές.

Η εισηγήτρια παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε όλους τους συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου. Είτε τηλεφωνικά είτε με email.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, 09:00-14:00

Τόπος εκπαίδευσης: Office Plus – Business Center, Γούναρη 78, 2ος όροφος ή on-line μέσω της πλατφόρμας zoom.us (δυνατότητα συμμετοχής με εικόνα, ήχο και chat για υποβολή ερωτήσεων)

Κόστος σεμιναρίου: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 €/συμμετοχή (απαλλάσσεται από ΦΠΑ)* για 5 ώρες εκπαίδευσης.

Εισηγήτρια: Κωνσταντία Πάλλα

Η Κωνσταντία Πάλλα (Konstantia Palla) είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, κοινωνιολόγος, associate certified coach (ACC-ICF), πρόεδρος ICF GREECE, ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ). Έχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε θέματα coaching, soft skills, εργασιακά, διαπραγματεύσεων, stress management, οργανωσιακής συμπεριφοράς, time management, συμβουλευτικής, συναισθηματικής νοημοσύνης, κοινωνιολογίας και κοινωνικής ψυχολογίας.

Πληροφορίες σχετικά σεμινάριο Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – My data:

Πατήστε εδώ: Εργάνη και sepenet.gr.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 210 9607154, 693 7141802 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00)

Ε-mail: info@feetheflow.gr και contact@feeltheflow.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Δήλωση συμμετοχής εδώ.

www.feeltheflow.gr

Υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Όλα μας τα σεμινάρια υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework