«Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – My data»

...

H Feel the Flow ιδρύθηκε το 2017. Η ομάδα της είναι στελέχη με θεωρητική και πρακτική εμπειρία, ευελιξία και μεράκι για ποιοτική εκπαίδευση.

Σε μια εποχή που η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας, επαγγελματικά και προσωπικά, οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.feeltheflow.gr

Εισηγητές στα σεμινάριά μας είναι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες με μεγάλη πρακτική και θεωρητική εμπειρία στο κάθε αντικείμενο. Για όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει μπορούμε να σας στείλουμε το αναλυτικό, το κόστος του σεμιναρίου και τις προσφορές μας, καθώς και βιογραφικό του συνεργάτη μας.

Όλα τα σεμινάριά μας υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Από τη χρήση 2020 όλες οι επιχειρήσεις θα υποχρεούνται στη διαβίβαση των δεδομένων όλων των λογιστικών εγγραφών τους στην πλατφόρμα My data της ΑΑΔΕ. Στην πλατφόρμα αυτή θα τηρούνται τα φορολογικά ηλεκτρονικά βιβλία (e-βιβλία), τα οποία θα πρέπει να είναι σε συμφωνία με τις φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος (Ε3), ΦΠΑ και λοιπών φόρων και τελών της επιχείρησης.

Οι αλλαγές που θα φέρει η εισαγωγή των ηλεκτρονικών βιβλίων στη λειτουργία των λογιστηρίων θα είναι κολοσσιαίες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στο κανονιστικό πλαίσιο των επιχειρήσεων μετά την εισαγωγή των ΕΛΠ και την κατάργηση του ΚΦΑΣ.

Το σεμινάριο θα δώσει στους συμμετέχοντες μια σαφή εικόνα για το νέο σύστημα των ηλεκτρονικών βιβλίων. Επίσης θα επισημανθούν όλες οι ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν από τις επιχειρήσεις ώστε να ανταποκριθούν στην πρόκληση των e-βιβλίων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Λογιστές φοροτεχνικούς, προϊσταμένους και στελέχη λογιστηρίων, ελεύθερους επαγγελματίες, IT supervisors and departments, πληροφορική, μηχανογράφηση, software developers και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για την εφαρμογή στην πράξη της σημαντικής αυτής μεταρρύθμισης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, 09:00-14:00

Τόπος εκπαίδευσης: Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 Αθήνα

Κόστος σεμιναρίου: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 €/συμμετοχή (απαλλάσσεται από ΦΠΑ)* για 5 ώρες εκπαίδευσης

Εισηγητής: Ιωάννης Τριανταφύλλου

Ο Ιωάννης Τριανταφύλλου είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων ειδικευμένος σε φορολογικά θέματα. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως οικονομικός διευθυντής σε ομίλους εταιριών που περιλάμβαναν βιομηχανίες, τεχνικές εταιρίες, εταιρίες πληροφορικής και εμπορικές εταιρίες, ενώ έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία. Έχει επίσης εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων. Ως project manager έχει επιβλέψει μεγάλα επενδυτικά έργα που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο αναπτυξιακών νόμων και κοινοτικών προγραμμάτων. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος εταιριών πληροφορικής για την ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης και εκκαθάρισης φορολογικών δηλώσεων με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προσαρμογή εφαρμογών λογισμικού στη φορολογική νομοθεσία.

Πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – My data:

Πατήστε εδώ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΑΔΕ – MY DATA

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 21 Φεβρουαρίου 2020.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 210 9607154, 693 7141802.

(Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00)

Ε-mail: info@feetheflow.gr και contact@feeltheflow.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Δήλωση συμμετοχής εδώ

www.feeltheflow.gr

Επόμενες ημερομηνίες:

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, 16:00-21:00

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, 09:00-14:00

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, 16:00-21:00

Υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Όλα μας τα σεμινάρια υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά.

Λέξεις κλειδιά: 

ΑΑΔΕMy dataσεμινάριοFeel the Flow
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework