«Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – My data»

Αναδρομική ισχύς – Ανάλυση όλων των εξελίξεων και των τεχνικών προδιαγραφών

...

Από τη χρήση 2020 όλες οι επιχειρήσεις θα υποχρεούνται στη διαβίβαση των δεδομένων όλων των λογιστικών εγγραφών τους στην πλατφόρμα Mydata της ΑΑΔΕ. Στην πλατφόρμα αυτή θα τηρούνται τα φορολογικά ηλεκτρονικά βιβλία (e-βιβλία), τα οποία θα πρέπει να είναι σε συμφωνία με τις φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος (Ε3), ΦΠΑ και λοιπών φόρων και τελών της επιχείρησης.

Οι αλλαγές που θα φέρει η εισαγωγή των ηλεκτρονικών βιβλίων στη λειτουργία των λογιστηρίων θα είναι κολοσσιαίες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στο κανονιστικό πλαίσιο των επιχειρήσεων μετά την εισαγωγή των ΕΛΠ και την κατάργηση του ΚΦΑΣ.

Το σεμινάριο θα δώσει στους συμμετέχοντες μια σαφή εικόνα για το νέο σύστημα των ηλεκτρονικών βιβλίων. Επίσης στο σεμινάριο θα επισημανθούν όλες οι ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν από τις επιχειρήσεις ώστε να ανταποκριθούν στην πρόκληση των e-βιβλίων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές φοροτεχνικούς, προϊσταμένους και στελέχη λογιστηρίων, ελεύθερους επαγγελματίες, IT Supervisors and Departments, Πληροφορική, Μηχανογράφηση, Software Developers και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για την εφαρμογή στην πράξη της σημαντικής αυτής μεταρρύθμισης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, 09:00-14:00, ή on-line μέσω της πλατφόρμας zoom.us (δυνατότητα συμμετοχής με εικόνα, ήχο και chat για υποβολή ερωτήσεων)

Τόπος εκπαίδευσης: Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 Αθήνα

Κόστος σεμιναρίου: 150 €/συμμετοχή (απαλλάσσεται από ΦΠΑ)* για 5 ώρες εκπαίδευσης

Εισηγητής: Ιωάννης Τριανταφύλλου

Ο Ιωάννης Τριανταφύλλου είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων ειδικευμένος σε φορολογικά θέματα. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως οικονομικός διευθυντής σε ομίλους εταιριών που περιλάμβαναν βιομηχανίες, τεχνικές εταιρίες, εταιρίες πληροφορικής και εμπορικές εταιρίες, ενώ έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία. Έχει επίσης εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων. Ως project manager έχει επιβλέψει μεγάλα επενδυτικά έργα που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο αναπτυξιακών νόμων και κοινοτικών προγραμμάτων.

Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος εταιριών πληροφορικής για την ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης και εκκαθάρισης φορολογικών δηλώσεων με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προσαρμογή εφαρμογών λογισμικού στη φορολογική νομοθεσία.

Πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο «Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ – My data»: Πατήστε εδώ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΑΔΕ – MY DATA

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 18 Μαρτίου 2020.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 9607154, 693 7141802 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00).

Ε-mail: info@feetheflow.gr και contact@feeltheflow.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής εδώ

www.feeltheflow.gr

Υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Όλα μας τα σεμινάρια υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά.

Λέξεις κλειδιά: 

ΑΑΔΕMy dataσεμινάριοFeel the Flow
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework