...

Το Φεστιβάλ Κολωνού είναι γεγονός!

7-24 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Κολωνού

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων διοργανώνει το Φεστιβάλ Κολωνού από 7 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ Κολωνού γίνεται θεσμός του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμά του. Έτσι δημιουργείται ένας ακόμη δυναμικός πόλος πολιτισμού και ψυχαγωγίας σε μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας και δίνει στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών με ελεύθερη είσοδο ή πολύ χαμηλό αντίτιμο.

Μετά την ιδιαιτέρως θερμή ανταπόκριση του κόσμου την αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει η πολυσυζητημένη κωμική όπερα του Jacques Offenbach «Η Ωραία Ελένη», που παρουσίασε πέρσι ο οργανισμός για πρώτη φορά σε δική του παραγωγή. Μία πλειάδα γνωστών λυρικών καλλιτεχνών με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου περιμένουν το αθηναϊκό κοινό για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις (7, 9, 10 και 12/9).

Η πνευματική παρακαταθήκη του Γέρου του Μοριά προς τη νέα γενιά αποτυπώνεται στη μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη «8 Οκτωβρίου 1838». «Ο Λόγος του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα» με την Ελένη Ουζουνίδου (23/9, 5 €), η βιωματική ιστορία του ίδιου του Βιζυηνού «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη με την Ιωάννα Παππά θα παρασύρει το κοινό σε ένα θαυμάσιο ταξίδι (20/9, 3 € ), ενώ ένα μεθυστικό πανηγύρι πάνω στην υπέροχη ιστορία του Οιδίποδα παρουσιάζει η ομάδα Ιδέα στην παράσταση «Το Δέντρο του Οιδίποδα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (19/9, 3 €).

Το παζλ των εκδηλώσεων συμπληρώνεται με την Αγγελική Τουμπανάκη και τους Buzz Bastardz σε μία world jazz συναυλία (15/9), τη συνάντηση του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων με 4 νέες φωνές, τους Σαββέρια Μαργιολά, Βαλερία Κουρούπη, Νίκο Ξύδη και Βαγγέλη Δούβαλη (21/9) και την Big Band του δήμου Αθηναίων σε διασκευές pop, rock και soul επιτυχιών με τους Σοφία Στρατή, Αντώνη Δόμινο και Νικόλα Ραπτάκη.

Προπώληση εισιτηρίων: Εισιτήρια: 3 € και 5 €

  • Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της www.viva.gr, αποκλειστικά μέσω χρεωστικών / πιστωτικών καρτών.
     
  • Πώληση εισιτηρίων με μετρητά θα γίνεται δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Θέατρο Κολωνού και θα αφορά στα εισιτήρια μόνο της συγκεκριμένης ημέρας.

Πληροφορίες: 210 52 84 854 | www.opanda.gr

... ......... @opanathens | #festivalkolonou

Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Σεπόλια», Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο – Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού»

Χορηγοί επικοινωνίας:

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework