...

Το «The Free Market Road Show» στη Θεσσαλονίκη

Για πέμπτη χρονιά το The Free Market Road Show πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης και το Skywalker.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας στην Ελλάδα, στήριξε αυτή τη δράση ως μέγας χορηγός επικοινωνίας.

......

Οι ομιλίες οργανώθηκαν σε δύο πάνελ.
Το πρώτο πάνελ είχε ως θέμα «Europe at a crossroad» και πραγματοποιήθηκε στην αγγλική γλώσσα από διακεκριμένους ομιλητές από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον κομβικό ρόλο που έχει η Ελλάδα στη διευκόλυνση της διακίνησης προϊόντων και υπηρεσιών στην Ευρώπη και όχι μόνο.
Το δεύτερο είχε ως θέμα «Greece: An extroversive champion» και πραγματοποιήθηκε στην ελληνική γλώσσα από μεγάλα στελέχη ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στη σημασία της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και της διεύρυνσής τους πέρα από τα τοπικά σύνορά τους μέσω διάφορων στρατηγικών μάρκετιγκ. Ακόμα τονίστηκε το γεγονός πως οι εξαγωγές της χώρας μας αποτελούν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της για την ανάπτυξη τόσο των επιχειρήσεων, όσο και αυτής.

Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη και μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός πως η πλειονότητα των συμμετεχόντων ήταν νέα παιδιά, γεμάτα θέληση για μάθηση και προσωπική εξέλιξη.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr