Το 2nd Greek Corporate Governance Summit για μία ακόμα χρονιά
αναδεικνύει την αξία της εταιρικής διακυβέρνησης

Με τον τίτλο «Η κατάλληλη ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 το Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης 2nd Greek Corporate Governance Summit μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS.

...

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει στόχο να αναδείξει την αξία της εταιρικής διακυβέρνησης στις ελληνικές επιχειρήσεις, ιδίως υπό το νέο νομοθετικό πλαίσιο, τη σημασία που έχει η συμμόρφωση με πολιτικές ESG για τη χρηματοδότηση μιας εταιρίας από διεθνείς διαχειριστές κεφαλαίων και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, τον ρόλο των ακτιβιστών μετόχων στη διαμόρφωση νέων στρατηγικών και πολιτικών εταιρικής διακυβέρνησης σε όλες τις εισηγμένες εταιρίες, καθώς και την παγκόσμια τάση επενδύσεων σε πράσινες τεχνολογίες, βιομηχανίες και ανάλογους τομείς της οικονομίας.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

  • Επενδύσεις εστιασμένες σε παράγοντες ESG: η ολοένα αυξανόμενη σημασία μη οικονομικών παραμέτρων
  • Ενσωμάτωση παραγόντων ESG στην εταιρική στρατηγική
  • Θεμελιώνοντας μια υπόθεση: Πώς προσεγγίζουν έναν στόχο οι ακτιβιστές επενδυτές
  • Η κατηγοριοποίηση των πράσινων επενδύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το συνέδριο διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα από την ethosEvents και τον όμιλο Georgeson, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του ΣΕΒ, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, του Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης, της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, του ΕΒΕΑ, της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας, του Corporate Governance HUB και άλλων έγκριτων θεσμικών φορέων.

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Επικοινωνία: κα Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A., τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework