...

Το Athens Digital Arts Festival εγκαινιάζει την online εποχή

Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας Athens Digital Arts Festival (ADAF), ο μακροβιότερος θεσμός για τη σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα στη χώρα (est. 2005), θα πραγματοποιηθεί και online, συστήνοντας έναν επιπλέον ψηφιακό θεσμό.

H επόμενη μέρα είναι ήδη εδώ, και το Athens Digital Arts Festival θα προβάλει τη 16η διοργάνωσή του με τίτλο Technotribalism και online. Μια αμιγώς διαδικτυακή διοργάνωση, η πρώτη στην Ελλάδα, με τίτλο ADAF Online | Technotribalism θα λάβει χώρα από τις 10 Ιουλίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου και θα είναι προσβάσιμη σε όλους μέσω διαδικτύου.

To ADAF Online, εξελίσσοντας τη φετινή θεματική Technotribalism, θα φιλοξενήσει έργα από τις κατηγορίες Video Art, Animation, VR (360ο videos), Performances, Web Art, Games, Digital Image, Ομιλίες, Εργαστήρια, ADAF Kids για παιδιά και γονείς και Φεστιβάλ του Κόσμου.

Περισσότερες από 5.500 καλλιτεχνικές προτάσεις προερχόμενες από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου θα αποτελέσουν πηγή για την επιλογή του προγράμματος για το ADAF 2020.

Με τη θεματική του φεστιβάλ Technotribalism, πιο επίκαιρη από ποτέ στην περίσταση του κορονοϊού, όπου κάθε βιομετρικό και κάθε επιστημονικό δεδομένο έχει ζωτική σημασία, και κάθε ψηφιακό αποτύπωμα ικανοποιεί την «πείνα» της κοινωνικής απόστασης, το φεστιβάλ θέλει να προαγάγει τη συλλογικότητα και την «ανοικτότητα» προς τη γνώση, την τέχνη και την επιστήμη ως ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία μπορούμε να στήσουμε τον νέο μας κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματική του φεστιβάλ Technotribalism μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιπροσθέτως, το ADAF, επιδιώκοντας πάντα τη φυσική επαφή με το κοινό, έχει βρει τον τρόπο με οδηγό την τεχνολογία αιχμής να ενώσει με ασφάλεια τον ψηφιακό με τον φυσικό χώρο.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πώς θα ζήσετε στην Αθήνα την phygital ADAF εμπειρία.

Διότι είμαστε η γενιά του Technotribalism!

Για να είστε από τους πρώτους που θα απολαύσουν το φεστιβάλ, κάντε προεγγραφή στη σελίδα online.adaf.gr

#ADAFgreece #ADAF2020 #Technotribalism #ADAFonline

Το 16ο Athens Digital Arts Festival υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ε.Π. «Αττική» του ΕΣΠΑ

...

Εργίνα Αγγελή
Γραφείο Τύπου
Multitrab Productions
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Mobile: +30 694 6810610
Telephone: +30 210 32 30 005
Email: press@adaf.gr
Website: www.adaf.gr

Ακολουθήστε μας στα social media:

Λέξεις κλειδιά: 

Athens Digital Arts FestivalADAF
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework