...

Το Pint of Science επιστρέφει!

Το παγκόσμιο φεστιβάλ που βγάζει την επιστήμη στα bars
για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα!

Έπειτα από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για όλο τον πλανήτη, ετοιμαζόμαστε ξανά για το Pint of Science, που αν και φέτος γίνεται διαδικτυακά στις περισσότερες χώρες, είναι εδώ να μας ταξιδέψει σε συναρπαστικά μονοπάτια επιστήμης.

Με έναρξη 9 χρόνια πριν, το 2012 στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Pint of Science στοχεύει να γίνει η επιστήμη διασκεδαστική, κατανοητή και προσιτή σε όλους, φέρνοντας τους επιστήμονες στον χώρο των bars και pubs. Η εκδήλωση πραγματοποιείται τις ίδιες τρεις ημέρες του Μαΐου σε πολλές χώρες και έτσι το Pint of Science είναι η γιορτή της επιστήμης, που ενώνει όλο τον κόσμο!

Στην Ελλάδα το Pint of Science Greece από το 2018 μοιράζει pints επιστήμης σε επιλεγμένα bars σε διάφορες πόλεις. Όραμα της ομάδας είναι να διαδοθεί το πάθος για τη γνώση και την επιστημονική έρευνα στο κοινό.

Έτσι, στις 17, 18 και 19 Μαΐου θα είμαστε διαδικτυακά μαζί σας με προσκεκλημένους ομιλητές Έλληνες ερευνητές που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στα ζωντανά φεστιβάλ μας. Όπως πάντα, θα αναμένουμε τις ερωτήσεις σας προς τους ερευνητές, καθώς ο σκοπός του Pint of Science είναι ο συνεχής διάλογος των επιστημόνων με το κοινό.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook Page και το YouTube του Pint of Science Greece.

Γεμίζουμε τα ποτήρια μας και ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Pint of Science 2021!

Μείνετε συντονισμένοι!

Η ομάδα του Pint of Science Greece

greece@pintofscience.com

Για περισσότερες πληροφορίες:

Pint of Science Greece

Pint Of Science

Λέξεις κλειδιά: 

Pint of Scienceφεστιβάλ
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr