Το YouthSpeak Forum επιστρέφει πιο ηχηρό από ποτέ

Θέλεις να αναπτύξεις ηγετικές δεξιότητες και soft skills; Θέλεις να δικτυωθείς με κορυφαίους οργανισμούς και επιχειρήσεις; Θέλεις να συζητήσεις για τοπικά και εθνικά ζητήματα με διαφορετικά άτομα;

Την ευκαιρία αυτή σου δίνει η AIESEC Ελλάδος, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το YouthSpeak Forum στην Αθήνα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Το YouthSpeak Forum είναι μια εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί από νέους για νέους. Φέτος έχει θέμα το «Unmute», συγκεκριμένα το πώς μπορούν να βγουν οι νέοι από την κατάσταση «mute» στην οποία βρίσκονται και να κινητοποιηθούν για ένα καλύτερο αύριο.

...

Οι παρευρισκόμενοι θα έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επιχειρηματίες, ηγέτες και οργανισμούς, που καλούνται να μοιραστούν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να αναλαμβάνουν όλοι δράση σε τοπικά και εθνικά ζητήματα.

Θα αλληλοεπιδράσουν με άλλα άτομααπό διαφορετικά περιβάλλοντα συζητώντας το παραπάνω θέμα και θα τους παρακινήσουν να κάνουν μια αλλαγή. Τέλος, θα ανακαλύψουν τη σημασία και τον σκοπό των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, καλώντας τους να δράσουν πάνω σε αυτούς.

Το YouthSpeak Forum Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) και το YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης στις 21 Μαρτίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

Στενοί συνεργάτες στη δημιουργία του YouthSpeak Forum 2020 είναι οι ακόλουθοι: Bayer Ελλάς, Vodafone Greece, CU, P&G, EY, PwC Greece, Deree – The American College of Greece.

Τόλμησε, δράσε, διεκδίκησε!

Mπορείς να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή στα παρακάτω links για:

Αθήνα: https://ysfathens2020.eventbrite.com
Θεσσαλονίκη: https://ysfskg2020.eventbrite.com

Για να μάθεις παραπάνω πληροφορίες για το YouthSpeak Forum, μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram.

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό δίκτυο νέων, που αποτελείται και διοικείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές φύσης εθελοντισμού, πρακτικής άσκησης ή επιχειρηματικότητας. Από το 2015 η AIESEC συνεργάζεται με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Ατζέντας 2030.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, AIESEC Ελλάδος: Παναγιώτης Δαυίδ, greece@aiesec.net

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, YouthSpeak Forum 2020: Αθηνά Συμεωνίδου, ysfgreece@aiesec.net

Τηλ. επικοινωνίας: 210 6448061

Λέξεις κλειδιά: 

YouthSpeak ForumAIESECsoft skills
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework