...

Είχες ποτέ αμφιβολίες αν η σχολή σου ήταν η κατάλληλη επιλογή;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι επιλογές και τα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σου; Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποια επαγγελματική πορεία και κατεύθυνση θα ακολουθήσεις αργότερα;

Μετά το πτυχίο τι;

Βασικά ερωτήματα που βασανίζουν τα φοιτητικά μας χρόνια, μας προβληματίζουν και δημιουργούν ένα αβέβαιο μέλλον στο μυαλό μας.

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως και βασικός διοργανωτής του Youth Today. Καθώς λοιπόν συναναστρέφεται καθημερινά με νέους από όλο τον κόσμο, αναγνώρισε την επιτακτικότητα και την ανάγκη να καθοδηγηθούν οι φοιτητές, που ταλανίζονται από τις παραπάνω, αλλά και από πολλές άλλες, ερωτήσεις. Έτσι θα πραγματοποιηθεί το Youth Today στις 23 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο.

Το Youth Today Athens 2017 έρχεται με το μήνυμα «Explore Υour Career Path» για να δώσει την ευκαιρία σε ενεργητικούς, καινοτόμους νέους ανθρώπους με δυνατότητες, περιέργεια και ενθουσιασμό να πάνε ένα βήμα πιο κοντά στο πτυχίο τους με περισσότερη σιγουριά για την επαγγελματική τους καριέρα.

Μέσα από ομιλίες, διαδραστικά workshops και από διάφορες συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των ατόμων που θα συναναστραφούν την ημέρα εκείνη οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με πετυχημένους ανθρώπους από τον επιχειρηματικό χώρο, που έχουν να μοιραστούν τη δική τους ιστορία και τις δικές τους εμπειρίες.

...

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στο Youth Today Athens 2017:

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές σου για να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου; Η αισιοδοξία είναι το κλειδί σε περιόδους ανασφάλειας; Τι σημαίνει για σένα το ρίσκο;

ΟΜΙΛΙΕΣ 1.pngΣτόχος είναι οι φοιτητές να συμβουλευτούν τους ηγέτες του χώρου των επιχειρήσεων, να απαντηθεί οποιαδήποτε ερώτηση, να λυθεί κάθε απορία τους, να αναλάβουν δράση, να αλληλοεπιδράσουν με άλλα άτομα και να κάνουν τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να αποχαιρετήσουν το Youth Today Athens 2017 περισσότερο αποφασισμένοι, συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να διαμορφώσουν το μέλλον τους με τις δικές τους ανάγκες και «θέλω».

...

#CreateYourFuture

Οι αιτήσεις για να παρευρεθείς και εσύ στις 23 Νοεμβρίου στο Youth Today 2017 της Aθήνας έχουν ανοίξει και η ομάδα του συνεδρίου περιμένει τη συμμετοχή σου για να μοιραστείς και εσύ τη δική σου εμπειρία μαζί μας.

Κάνε την αίτησή σου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Youth Today:

https://www.facebook.com/youthtodaygr/

https://www.facebook.com/events/1520181818088950/

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων:

www.technopolis-athens.com

Λέξεις κλειδιά: 

ΥouthTodayπτυχίοσχολήAθήνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework