Η εταιρία διοργάνωσης σεμιναρίων «Feel the flow» σε συνεργασία με το «Skywalker.gr» και την «Intercars» οργάνωσαν την Κυριακή 23/1/22 στις 18:00-20:00 μέσω Zoom σεμινάριο με θέμα την ψυχική ανθεκτικότητα, με ομιλήτρια την Κωνσταντία Πάλλα, κοινωνιολόγο-ACC. Το σεμινάριο είχε φιλανθρωπικό σκοπό και με πολύ χαρά συνεισφέραμε στο τεράστιο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Φυσικά, τα οφέλη ήταν πολλά. Εκτός από τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου, προσεγγίσαμε ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο, καθώς θεωρήσαμε ότι όλοι μας θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να ενισχύσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ψυχικά ανθεκτικοί.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή όλων στο σεμινάριο, η οποία ήταν πραγματικά συγκινητική, και ελπίζουμε στο μέλλον να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε πολλές ακόμα δράσεις, παρόμοιες με τη συγκεκριμένη! Γιατί το μήνυμα της «Feel the flow» είναι ένα: θετικά συναισθήματα – ουσιαστικές σχέσεις – νόημα ζωής! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της «Feel the flow»

https://youtu.be/YGtggHwmXpc

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr