Βιωματικό σεμινάριο από το Believe in You: “Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Ενδυναμώνω τον εαυτό μου μέσα από τις λέξεις”
 

Πόσο σημαντικές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε; Ξέρετε ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε δείχνουν ποιοι είμαστε και ποιο είναι το περιβάλλον μας;

Είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία, το περιβάλλον μας επηρεάζεται επίσης από τις λέξεις που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι σαν με μαγικό τρόπο καταφέρνουν να παίρνουν ό,τι θέλουν, ενώ εμείς, αν και ακολουθούμε κάποιες πεπατημένες οδούς καταλήγουμε απογοητευμένοι από τα πενιχρά αποτελέσματα; Μήπως αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κατάλληλα μέσα και τον κατάλληλο τρόπο; Τα μέσα και ο τρόπος έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τις λέξεις. Aυτές είναι το «οπλοστάσιό» μας! Τι καλύτερο από το να σας λαμβάνουν οι άλλοι σοβαρά υπόψη και γενικά οι απόψεις σας να έχουν βαρύτητα στο συνομιλητή!

Αν θέλετε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας και να προσελκύετε γύρω σας ανθρώπους που σας εκτιμούν, σας θαυμάζουν και σας σέβονται, μάθετε να μιλάτε ώστε να κερδίζετε τον σεβασμό. Το νέο σεμινάριο του Believe in You με θέμα “Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Ενδυναμώνω τον εαυτό μου μέσα από τις λέξεις” θα σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Το σεμινάριο στοχεύει στην ενδυνάμωση του εαυτού μας μέσα από την λεκτική οδό, την τόνωση της αυτοπεποίθησης και την βελτίωση της ψυχολογίας μας, αλλά και της επικοινωνίας με τους γύρω μας.

Το θέμα του σεμιναρίου:

“Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Ενδυναμώνω τον εαυτό μου μέσα από τις λέξεις” Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 στην Θεσσαλονίκη.

  • Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός – η δύναμη των λέξεων στη ζωή μας.
  • Ξεπερνώ το σύνδρομο “του καλού παιδιού” που με καταπιέζει.
  • Πώς αποδυναμώνω τον εαυτό μου χωρίς να το καταλαβαίνω.
  • Σχέση σκέψης-συναισθήματος-συμπεριφοράς.
  • Χτίζω αυτοπεποίθηση μέσα από τον τρόπο που μιλάω.

Κύριος σκοπός του σεμιναρίου:

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες, μέσα από πρακτικά εργαλεία να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους, να χτίσουν αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίζουν τους γύρω τους με θάρρος και να αποβάλλουν από πάνω τους τυχόν ταμπέλες που τους ακολουθούν.

Επίσης, μέσα από το σεμινάριο θα δείξουμε πώς μπορούμε να επιτύχουμε την προσωπική μας μεταμόρφωση εύκολα και κυρίως διασκεδαστικά.

Θέλετε και εσείς να νιώσετε δυνατοί και να επικοινωνείτε με θάρρος και πειθώ; Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι το εργαλείο που θα σας βοηθήσει στη μεταμόρφωση αυτή.

Σε ποιούς απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε

  • Όσους χρειάζονται ψυχική ενδυνάμωση και τόνωση της αυτοπεποίθησής τους.
  • Όσους θέλουν να διεκδικούν επιτυχώς τη συμπεριφορά που αξίζουν.

Γιατί να το παρακολουθήσω:

  • Το σεμινάριο θα γίνει με φυσική παρουσία, γεγονός που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε καλύτερη επικοινωνία και να έχουμε την ευκαιρία να απαντήσουμε ζωντανά και έμπρακτα σε όλες τις απορίες.
  • Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή, να δείχνετε στους γύρω σας δυναμικό και έντονο χαρακτήρα και να δέχεστε από την οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες τις συμπεριφορές που επιθυμείτε.
  • Στο βιωματικό σεμινάριο θα σας δοθούν επίσης πρακτικές ασκήσεις-πλοηγοί στην καθημερινότητα που θα εφαρμόζετε για να επικοινωνείτε αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη πειθώ.

Εισηγήτρια είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ- Τα 3 κλειδιά της ζωής», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία:

13/12/21: Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Ενδυναμώνω τον εαυτό μου μέσα από τις λέξεις

Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Ερμού 21 & Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη

Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00

Κόστος σεμιναρίου: 55€ (ισχύει έως 03/12/21)

Μετά τις 03/12/21 και για πληρωμές στο χώρο του σεμιναρίου, την ημέρα της διεξαγωγής, το κόστος είναι 60€.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για την είσοδο στο χώρο χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Το σεμινάριο τη Δευτέρα 13/12/21 είναι το πρώτο του κύκλου δύο σεμιναρίων που θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, με άξονα τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες και για τα δύο σεμινάρια θα βρείτε εδώ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr