...

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της υγείας με ελεύθερη είσοδο στις 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η 11η διοργάνωση της εκδήλωσης-θεσμού / διημερίδα και έκθεση «Επιχειρηματικότητα και επικοινωνία υγείας» με τη νέα ονομασία Health Expo Athens σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στον χώρο της υγείας.

Η συμμετοχή εκθετών από το εξωτερικό και η εισαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα του Health Expo Partnering αποβλέπουν στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου της Ελλάδας στον ευρύτερο χώρο της υγείας, δηλαδή φαρμάκων, OTC, παραφαρμάκων, δερμοκαλλυντικών κ.λπ. μέσω της δημιουργίας διαπροσωπικών επαφών, επιχειρηματικής πληροφόρησης και δικτύωσης για εξαγωγές και εισαγωγές.

Η 11η Health Expo Athens απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και βοηθούς τους, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και απασχολούμενους στον κλάδο της υγείας.

Σκοπός της διημερίδας είναι η στήριξη και η ενίσχυση της εξέλιξης των επαγγελματιών υγείας.

120 διακεκριμένοι ομιλητές σε 50 ομιλίες, 10 στρογγυλά τραπέζια και 10 εργαστήρια θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 5 θεματικούς πυλώνες:

1. Φαρμακευτική φροντίδα: Το 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ) στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της φαρμακευτικής φροντίδας, που είναι απαραίτητα στην καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο, για την απαραίτητη συμβουλή προς τους ασθενείς.

2. Καινοτομία και τεχνολογία: Ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια που αναδεικνύουν καινοτόμες πρακτικές για τους επαγγελματίες υγείας. Η ενότητα επίσης αναδεικνύει την αναγκαιότητα της χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών για την εξυπηρέτηση ενός όλο και πιο απαιτητικού ασθενούς-πελάτη.

3. Management και marketing: Αυτή η θεματική ενότητα, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια, έχει στόχο να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του φαρμακείου ή του ιατρείου, καθώς και της εξέλιξης των συνεργατών τους. Είναι αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα και στοχεύει στη στήριξη της ανάπτυξης των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.

4. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.

5. Health Expo Partnering: Ομιλίες στα αγγλικά για την ελληνική αγορά υγείας και προγραμματισμός στοχευμένων 1:1 συναντήσεων με συνεργάτες / επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για B2B συμφωνίες συνεργασιών.

Παράλληλα το Σάββατο 8/2/20 θα γίνει η τελετή της βράβευσης για τα Βραβεία Ιατροnet – Υγεία + Ομορφιά, μια διοργάνωση που γίνεται για 1η φορά στην Ελλάδα, με βραβεύσεις των Καλύτερων Προϊόντων Φαρμακείου, που επέλεξε το κοινό μέσω on-line ψηφοφορίας με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς κριτική επιτροπή. Θα βραβευτούν τα 3 καλύτερα προϊόντα από 20 κατηγορίες προϊόντων φαρμακείου στις αγορές των δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων υγείας.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework