...

Δελτίο Τύπου

13th Athens Digital Arts Festival | Call for Entries

To 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (από 18 έως 21 Μαΐου 2017) ανακοινώνει το κάλεσμα συμμετοχής του για το 2017 και σε καλεί να κοιτάξεις μαζί μας προς το «μετα-μέλλον».

#PostFuture
Εσύ μπορείς να φανταστείς το μέλλον;

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ο Negroponte δήλωσε ότι «η ψηφιακή επανάσταση έχει τελειώσει». Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα και έχοντας δεχθεί την παγίωση της ψηφιακής κουλτούρας στην καθημερινότητας μας, προχωράμε σε πιο αφηρημένες δημιουργίες.

Ο νέος φουτουριστικός τρόπος ζωής αντικατοπτρίζεται από τη σύγκλιση των ορίων μεταξύ «αληθινού» και «εικονικού» σε ένα ακριβές αντίγραφο του φυσικού κόσμου σε ψηφιακή διάσταση. Εκεί όλα μετριούνται σε ψηφία και είναι επομένως απλουστευμένα και διαφανή. Είναι όμως αυτό η «πραγματική» εξέλιξη;

Διερευνώντας αυτό το θολό μέλλον, καλούμε τους καλλιτέχνες να υπερβούν την ψηφιακή κουλτούρα και να ανταλλάξουν απόψεις υπό το θέμα #PostFuture.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει στις 31.01.2017.

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.adaf.gr.

Παράλληλα, στόχος μας σε αυτή την ενδιαφέρουσα και ζωντανή συζήτηση είναι να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν την ίδια περιέργεια με εμάς για τη ζωή μας στο «μετα-μέλλον».

Η αλληλεπίδραση με ένα ολοένα και μεγαλύτερο μέρος των δραστήριων κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της πόλης, είναι πρωταρχική επιθυμία και κατεύθυνση του φετινού Athens Digital Arts Festival του 13ου Athens Digital Arts Festival, που περνάει σε μια νέα, ακόμα πιο ανοιχτή και διαδραστική σχέση με το κοινό του.

Με εκτίμηση,

Δήμητρα Τριανταφύλλου
Γραφείο Τύπου

Multitrab Productions
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

mobile | +30 69 83 44 00 05

tel. | +30 210 32 30 005

fax | +30 210 32 30 009

email | ilias@adaf.gr

web. | www.adaf.gr

Η Multitrab Productions έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, WORKSHOPS, ΗΜΕΡΙΔΩΝ & FESTIVAL με αριθμό πιστοποιητικού ΣΔΠ 4310/15

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework