Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

17ο Athens Technopolis Jazz Festival

#JazzBeThere: Το πρόγραμμα που θα κάνει όλη την πόλη jazz

1 φεστιβάλ | 17 χρόνια | 5+1 μέρες | 17 συγκροτήματα
150+ μουσικοί | 3 ορχήστρες | Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων

Το 17ο Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται από τις 23 έως τις 28 Μαΐου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να μας χαρίσει 5+1 μέρες υπέροχης jazz εμπειρίας. Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, η πιο jazz σκηνή της πόλης θα υποδεχτεί 17 συγκροτήματα, περισσότερους από 150 μουσικούς, 3 ορχήστρες και την εορταστική αυτή ατμόσφαιρα θα συμπληρώνουν δύο μεγάλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ενώνοντας και φέτος τις δυνάμεις της με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, είναι έτοιμη για άλλη μία μοναδική διοργάνωση. Το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαΐου ανοίγει τις πόρτες της και φιλοξενεί 3 ορχήστρες: Big Band Μουσικής Φρουράς Αθηνών, «Voices of Jazz» Big Band Δήμου Αθηναίων & Πηνελόπη Τζανετάκη και «Jazz Around the World» Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων & Spiral Trio και τη δεύτερη μέρα υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την ελληνική συμμετοχή: Σωκράτης Σινόπουλος Quartet. Νωρίτερα την ίδια μέρα στη σκηνή θα ανέβουν οι Kadri Voorand Quartet (Εσθονία) και Amit Friedman (Ισραήλ).

Την Πέμπτη 25 Μαΐου η Τεχνόπολη θα πλημμυρίσει με μουσικές από τη Μεσόγειο χάρις στους De La Puríssima και Luca Ciarla's «Jazz Violin 2.0», που καταφτάνουν από την Ισπανία και την Ιταλία αντίστοιχα. Θα ακολουθήσουν οι Dan Bárta & Robert Balzar Trio (Τσεχία) και το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Samuel Blaser & Marc Ducret (Ελβετία).

Την Παρακευή τη σκηνή θα επισκεφτούν οι Andreas Hourdakis Trio (Σουηδία), Ricardo Toscano Quartet (Πορτογαλία) και Yuri Honing Acoustic Quartet (Ολλανδία) και το Σάββατο οι Marly Marques Quintet (Λουξεμβούργο), Miklós Lukács Trio Cimbiosis (Ουγγαρία) και Grandbrothers (Γερμανία).

Η αυλαία του 17th Athens Technopolis Jazz Festival πέφτει την Κυριακή 28 Μαΐου με τους Rumba Attack (Κύπρος), Aga Derlak Trio (Πολωνία), Emil, Enver & Friends (Αζερμπαϊτζάν) και Portico Quartet (Μεγάλη Βρετανία).

Καθ’ όλη τη διάρκεια των 6 ημερών θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τεχνόπολη στην πιο jazz εκδοχή της, αφού παράλληλα με το φεστιβάλ ο χώρος θα γεμίσει με μοναδικές δημιουργίες από το μεγαλύτερο από ποτέ σε μέγεθος αλλά και διάρκεια Meet Market, αλλά και την ετήσια έκθεση της φωτογραφικής ομάδας METAPolis «Loss».

Ladies and gentlemen, are you ready? #JazzBeThere
Ραντεβού στην πιο jazz από ποτέ Τεχνόπολη! #KatheMeraTexnopoli

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100 – Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324.

press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com

...

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο».

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework