...

Προγραμματιστής σε 14 εβδομάδες με εγγυημένη απασχόληση σε κορυφαίες εταιρίες.

Για νέους που αναζητούν εργασία στον κλάδο της πληροφορικής μέσω της επανειδίκευσής τους.

Το 2ο Coding Bootcamp με 100% Εγγυημένη Απασχόληση, μία δράση που οργανώνεται στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability και υλοποιείται από τη CEPIS και τη HePIS με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκινά τον Απρίλιο 2017 στην Αθήνα!

Μέσα από εντατική εκπαίδευση 500 ωρών σε 14 εβδομάδες (Απρίλιος-Ιούλιος 2017) 50 συμμετέχοντες θα επανειδικευτούν στον προγραμματισμό (25 σε Java και 25 σε C#/.NET), θα πιστοποιηθούν οι γνώσεις τους και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα προσληφθούν άμεσα από τις εταιρίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα σε σχετικές θέσεις εργασίας.Tο πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους εκτός εργασίας και χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο στην πληροφορική.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ. Η 2η αξιολόγηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου.

Η δράση αυτή αποτελεί τη συνέχεια του 1ου Coding Bootcamp, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Ιανουάριο 2017. Συνολικά 30 άνεργοι νέοι ηλικίας 22-37 ετών, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και σπουδές (αρχιτέκτονες, μαθηματικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, οικονομολόγοι κ.ά.), επανειδικεύτηκαν σε 14 εβδομάδες (500 ώρες εκπαίδευσης) στις γλώσσες προγραμματισμού Java και C#/.NET. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και την πιστοποίηση των γνώσεών τους προσλήφθηκε το 100% των αποφοίτων από τις 20 κορυφαίες συμμετέχουσες εταιρίες σε θέσεις σχετικές με τον προγραμματισμό με μηνιαίους μισθούς που άγγιξαν τα 1.300 €.

Οι εταιρίες που συμμετείχαν στο 1ο Coding Bootcamp:

...

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 3729070 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Coding Bootcamp. Η υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Ελένη Νικολαΐδου.

Λίγα λόγια για το Alliance For Digital Employability:

Τα Coding Bootcamps πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability (AFDEmp), μίας εθελοντικής πρωτοβουλίας που αποσκοπεί στην επανειδίκευση 500.000 νέων ανέργων στον κλάδο της πληροφορικής την επόμενη δεκαετία στην Ελλάδα με στόχο τη μείωση της εγχώριας ανεργίας. Το AFDEmp απαρτίζουν ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS) κ. Βύρων Νικολαΐδης, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι κ.κ. Γιώργος Δουκίδης, Διομήδης Σπινέλλης, Κατερίνα Πραματάρη, Πάνος Λουρίδας, ο πρόεδρος της HePIS κ. Νίκος Φαλδαμής και πάνω από 3.500 άτομα και 50 κορυφαίοι οργανισμοί, εταιρίες και πανεπιστήμια.

Λέξεις κλειδιά: 

CodingBootcampεταιρίεςσυμμετοχή
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr