...

2ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στo πλαίσιo των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «Πεδίον Άρεως», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 2ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές», το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων.

Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Διακήρυξη για έναν Πράσινο Αγώνα Δρόμου

Το αθλητικό γεγονός του 2ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» κινείται στο τρίπτυχο του ευ αγωνίζεσθαι, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.
Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

...

Πρόγραμμα:
Εκκίνηση Αγώνα 5 χλμ.:
29 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:51 μ.μ. (Δύση Ήλιου)
Εκκίνηση Περιπατητικής Διαδρομής 1.700 μέτρων: 29 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:30 μ.μ.

Διαδρομές: 5 Χιλιόμετρα
Πεδίο Άρεως (εκκίνηση Άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το Άγαλμα της Αθηνάς, Αγ. Χαράλαμπο, Αγ Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι και έξοδος στο σημείο εκκίνησης). Η διαδρομή αποτελείται από 3 στροφές. Στην ίδια διαδρομή καλούνται οι κάτοικοι (και όποιοι άλλοι επιθυμούν) να περπατήσουν ένα γύρο ήτοι 1,7 χλμ., να γεμίσουν και να χαρούν το Πεδίο Άρεως.

Χρονομέτρηση: Στον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Πέρα από τους ελεγκτές θα υπάρχουν στον δρόμο και ένα Ηλεκτρονικό check point στον αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων.

Τροφοδοσία: Στον αγώνα θα υπάρχει ένα τραπεζάκι με νερά στην εκκίνηση.
Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.
Αιτήσεις Συμμετοχής: Παρακαλούμε να καταχωρείτε τις αιτήσεις συμμετοχής σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1556793507694-a834a6f8-a0e3

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 21/06/2019. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται νέες συμμετοχές.

Όριο Συμμετοχών: Το όριο για τον αγώνα θα είναι συνολικά 600 συμμετοχές. Για την πλήρωση των ανωτέρω ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και επομένως οι συμμετοχές ενδέχεται να κλείσουν πριν την ανωτέρω ημερομηνία 21/06/2019.

Αντίτιμο Συμμετοχής: Το αντίτιμο συμμετοχής που θα καλύψει τα έξοδα του αγώνα ορίζεται σε 5 ευρώ και καταβάλλεται με κατάθεση:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕZA
Λογαριασμός 721/322525-93
IBAN: GR50 0110 7210 0000 7213 2252 593
ΤΡΑΠΕZA EUROBANK
Λογαριασμός 0026-0604-74-0101580382
IBAN: GR70 0260 6040 0007 4010 1580 382
Δικαιούχος: Γιώργος Διαμαντής και στις δύο περιπτώσεις. Το καταθετήριο με email στο diamantisgio@gmail.com και μόνο σε περίπτωση αδυναμίας με fax στο 210 620949.

Το ανωτέρω αντίτιμο καλύπτει:

 • Αριθμό συμμετοχής
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 • Αναμνηστικό μετάλλιο
 • Δίπλωμα συμμετοχής
 • Τεχνικό T-shirt
 • Ενυδάτωση

Προσοχή:

 • Στην κατάθεση, παρακαλούμε να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας: (π.χ. Παπαδοπουλος Γιωργος)
 • Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί η οικονομική υποχρέωση εντός 5 ημερών από την αίτηση και πάντως το αργότερο μέχρι τις 21/06/2019.
 • Εάν η επιλογή σας είναι να καταθέσετε χρήματα με μεταφορά από άλλη τράπεζα θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα και των δύο τραπεζών.

Παραλαβη αριθμων συμμετοχης: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο από 18:00-20:00 στην περιοχή μέσα στο Πεδίο Άρεως, όπου είναι το άγαλμα του Κωνσταντίνου (Λ Αλεξάνδρας & Μαυροματαίων). Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους αριθμούς συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ε. Λεμπέση (τηλ. 6977 212 169).

Μετάλλια – Κύπελλα - Βραβεύσεις: Κύπελλα θα δοθούν στους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες του αγώνα.

Επιπλέον: Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, τεχνικά μπλουζάκια και διπλώματα, προσφορά της συνδιοργανώτριας Περιφέρειας Αττικής καθώς και νερά, αναψυκτικά και μπανάνες κ.ά.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων: Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει live event και πάρτι εθελοντών-αθλητών και φίλων που θα ήθελαν να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρχει σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής επαρκής ιατρική κάλυψη από ιατρούς και διασώστες.
Φωτογραφική Κάλυψη: Η διοργάνωση θα παρέχει βιντεοσκόπηση και φωτογραφική κάλυψη του αγώνα ενώ θα υπάρχουν και προσωπικές φωτογραφίες από το foto – Trexoume.
Φύλαξη Προσωπικών Αντικειμένων: Θα υπάρχει μέριμνα για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Χορηγοί: Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Αττικής
Υπό την αιγίδα

 • Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)
 • Της Ελληνικής Αστυνομίας
 • Της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT
   

...  ... ...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework