26οςEconomiadiagonismos-skywalkergr

26ος Economia Φοιτητικός Διαγωνισμός

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «Τουρισμός: Προορισμός Ελλάδα». Στον διαγωνισμό-θεσμό φέτος συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητών από πολυάριθμα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πρωτότυπες εργασίες τους.

Η ανακοίνωση των βραβείων προβλήθηκε σεvideo στο κανάλι του economia Group στο YouTube την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, καθώς για την ασφάλεια όλων δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της τελετής απονομής των βραβείων στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η βαθμολόγηση των εργασιών έγινε από την επιτροπή αξιολόγησης, την οποία αποτέλεσαν οι:

  • Μαρία Λεκάκου, καθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • Αγάπη Σμπώκου, διευθύνουσα σύμβουλος των Phāea Resorts
  • Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ
  • Aλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

και ο Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου economia, ο οποίος είχε τον ρόλο του ειδικού συμβούλου στη διαδικασία αξιολόγησης.

Τα βραβεία ομαδικής εργασίας έλαβαν:

Πρώτο βραβείο – Γεωργία Χαρτοφύλακα, Νatasha Νana Yaa Amponsa, Madelaine Jamieson και Giulia Caruso, University of Ljubljana, κερδίζουν τέσσερα διπλά αεροπορικά εισιτήρια για διαδρομές εξωτερικού από την Aegean.

Δεύτερο βραβείο – Πηνελόπη Χατζηαναστασιάδου και Nιόβη Σολδάτου, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κερδίζουν μια πλήρη υποτροφία σε ένα από τα προγράμματα Diplomas από το IST College και μία μερική υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τουρισμού από το Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

Τρίτο βραβείο – Ιωάννης Σπηλιώτης και Δήμητρα Ζιώγα, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κερδίζουν δύο μερικές υποτροφίες σε εκπαιδευτικά πρόγραμμα από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Τέταρτο βραβείο – Γεώργιος Αλεξόπουλος, Δημήτριος Μουλίνος, Παναγιώτης Στρέκλας και Τσαμπίκος Συμιακάκης, Πανεπιστήμιο Πατρών, κερδίζουν τέσσερα διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο ή Πειραιάς-Χανιά από τη Minoan Lines.

Πέμπτο βραβείο – Γεωργία Τσιαβού και Νικόλαος Σουρής, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κερδίζουν δύο voucher διαμονής σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα από τα Aria Hotels.

Τα βραβεία ατομικής εργασίας έλαβαν:

Πρώτο βραβείο – Ιωάννης Μελανδίνος, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κερδίζει μία πλήρη υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ από το IST College και συμμετοχή και φιλοξενία στη γενική συνέλευση του σωματείου «Διάζωμα».

Δεύτερο βραβείο – Iωάννης Mπαρτσιώκας, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κερδίζει μία πλήρη υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το BCA College.

Τρίτο βραβείο – Αναστασία Τουλάκη, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, κερδίζει μία μερική υποτροφία σε ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Τέταρτο βραβείο – Ένος Μπάρκας, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κερδίζει 1.000 ευρώ χρηματικό έπαθλο από τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Πέμπτο Α’ βραβείο – Άννα-Παναγιώτα Νίκα, Πάντειο Πανεπιστήμιο, κερδίζει έναν Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας από την Info Quest.

Πέμπτο Β’ βραβείο – Ευάγγελος Ζάφτης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κερδίζει ένα διπλό ακτοπλοϊκό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για τη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο ή Πειραιάς-Χανιά από τη Minoan Lines.

Έπαινοι:

Πρώτος έπαινος – Γεωργία Κριμπένη, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεύτερος έπαινος – Δάφνη-Μαρία Σαχίνογλου, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τρίτος έπαινος – Αντιγόνη Ελευσινιώτη, European Communication Institute.

Οι τρεις φοιτητές κερδίζουν ετήσιες ηλεκτρονικές συνδρομές στα περιοδικά Οικονομική Επιθεώρηση και Greek Business File και από ένα βιβλίο «Tourism and crisis in Europe XIX-XXI centuries» των Εκδόσεων Κέρκυρα-economia Publishing.

Τα μέλη των νικητριών ομάδων κερδίζουν μια ετήσια ηλεκτρονική συνδρομή στο περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση.

Όλοι οι νικητές των ατομικών εργασιών κερδίζουν μια ετήσια ηλεκτρονική συνδρομή στο περιοδικό Επιχείρηση από τη Νομική Βιβλιοθήκη.

Όλοι οι νικητές κερδίζουν το βιβλίο «Ψηφίδες Ιστορίας του ελληνικού τουρισμού» από τις Εκδόσεις Κέρκυρα-economia Publishing.

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε σε συνεργασία με τη Νομική Βιβλιοθήκη, υπό την αιγίδα του ΙΟΒΕ, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Υποστηρικτές χορηγοί ήταν oι εταιρίες Aegean, Eastern Mediterranean Maritime, Bahas Gramatidis & Partners και Vodafone.

Χoρηγός του τόμου με τις βραβευμένες εργασίες ήταν η δικηγορική εταιρία Bernitsas.

Κύριος χορηγός επικοινωνίας ήταν τα Φοιτητικά Νέα και χορηγοί επικοινωνίας η Καθημερινή, το Μανιατάκειον Ίδρυμα, το Skywalker.gr, ο Στέντορας, το Επιχειρώ, το Youth Entrepreneurship Club.

Το βίντεο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Ο τόμος με τις βραβευμένες εργασίες είναι διαθέσιμος σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook Economia Student Contest.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr