...

2ο Συνέδριο Hotel Tech 2018

Smart Hotel. Meet the future of tourism!

8 Φεβρουαρίου 2018 | Wyndham Grand Athens Hotel

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2018. Το 2ο Συνέδριο Hotel Tech (www.hoteltech.gr) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018
στο Wyndham Grand Athens Hotel με γενικό τίτλο «Smart Hotel. Meet the future of tourism!»

Στο φετινό Hotel Tech αναμένεται να συμμετάσχουν σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ενώ θα προβληθεί η αναγκαιότητα υιοθέτησης σύγχρονων τεχνολογικών τάσεων στα ξενοδοχεία με βλέμμα προς το μέλλον του τουρισμού και κεντρικό πυρήνα το «smart hotel».

Η τεχνολογική επανάσταση επιφέρει και την επανάσταση στον τουρισμό, μετουσιώνοντας σε πράξη το «έξυπνο ξενοδοχείο». Στόχος είναι η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των μονάδων φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα με φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, με λύσεις και υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον ελληνικό τουρισμό.

Οι ομιλητές του 2ου Hotel Tech, οι θεσμικοί φορείς και οι εταιρίες που θα διαμορφώσουν το περιεχόμενο του συνεδρίου θα προωθήσουν το μήνυμα αξιοποίησης των έξυπνων τεχνολογιών στις τουριστικές υποδομές, ενώ οι συμμετέχοντες επισκέπτες θα αποτελέσουν τους κοινωνούς του μηνύματος αυτού στην αγορά του τουριστικού κλάδου. Οι θεματικοί άξονες του φετινού συνεδρίου είναι:

  • ΙΤ solutions
  • Communication solutions
  • On-line reservation & digital marketing
  • Energy
  • TV & entertainment
  • Security & safety

Παράλληλες δράσεις:

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες θεματικές ενότητες, όπως η FU-TOURISM18, με τη συμμετοχή νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, καθώς και εξειδικευμένα εταιρικά labs, από διακεκριμένους εισηγητές, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Εξάλλου στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες που υλοποιούν τεχνολογικά έργα στον ξενοδοχειακό κλάδο και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Πού απευθύνεται:

Το Hotel Tech απευθύνεται σε στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων (ξενοδόχους, διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, υπευθύνους εγκαταστάσεων και προμηθειών, διευθυντές ασφάλειας, υπευθύνους τμημάτων ΙCΤ & μηχανοργάνωσης, digital managers, υπευθύνους ηλεκτρομηχανολογικών έργων, συμβούλους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, υπεργολάβους, επαγγελματίες του τουρισμού κ.ά.) που λαμβάνουν μέρος στις σημαντικές αποφάσεις για την επιλογή και τη διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Επίσης απευθύνεται σε τεχνικές εταιρίες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, integrators και εν γένει επιχειρήσεις και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών και εμπορίας εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, ενέργειας, ασφάλειας και τηλεόρασης που αναλαμβάνουν την υλοποίηση τεχνολογικών έργων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

Σχετικά με το συνέδριο Hotel Tech:

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Hotel Tech. Το συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, στο Twitter και στο LinkedIn. Διαθέσιμα είναι επίσης τόσο το πρόγραμμα της προηγούμενης διοργάνωσης, όσο και το απολογιστικό τεύχος του 1ου Hotel Tech Conference.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Smart Press S.A.
Ανδρέας Καραντώνης
Operations Manager / Editor in Chief
a.karantonis@smartpress.gr
Tηλ.: +30 210 52.01.500 (110).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework