...

3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Προκήρυξη

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου Πεδίον του Άρεως, προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές διαδρομές» στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μ.

Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου του Άρεως. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Διακήρυξη για έναν πράσινο αγώνα δρόμου

Το αθλητικό γεγονός του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές διαδρομές» κινείται στο τρίπτυχο του ευ αγωνίζεσθαι, του πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.

Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και την υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και, πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

...

Πρόγραμμα

Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.: 12 Σεπτεμβρίου 2020, 19:00
Εκκίνηση περιπατητικής διαδρομής 1.700 μ.: 12 Σεπτεμβρίου 2020, 20:30

Διαδρομές

5 Χιλιόμετρα

Πεδίον του Άρεως (εκκίνηση άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το άγαλμα της Αθηνάς, Άγ. Χαράλαμπο, Αγ. Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι και έξοδος στο σημείο εκκίνησης)

Η διαδρομή αποτελείται από 3 στροφές.

...

Στην ίδια διαδρομή καλούνται οι κάτοικοι (και όποιοι άλλοι επιθυμούν) να περπατήσουν ένα γύρο ητοι 1,7 χλμ, να γεμίσουν και να χαρούν το ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.

Χρονομέτρηση

Στον αγώνα των 5 χλμ θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Πέρα από τους ελεγκτές θα υπάρχουν στον δρόμο και ένα Ηλεκτρονικό check point στον αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων.

Τροφοδοσία

Στον αγώνα θα υπάρχει ένα τραπεζάκι με νερά στην εκκίνηση.

Πορϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.
Ο Αγώνας θα είναι, απόλυτα, προσαρμοσμένος με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από την Γ.Γ.Α. Σύντομα, θ' ανακοινωθούν αναλυτικά οι λεπτομέρειες που θ' αφορούν τα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά της διεξαγωγής του.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework