3ος Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Zambri στην Κηφισιά µε οµιλητές τον κ. Αιµίλιο Χαλαµανδάρη από την εταιρία Innoetics, τους κ.κ. Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα από τη Syncbnb, την κα Μαργαρίτα Αθανασίου από την Brainy και την κα Εύα Ανυφαντή από τη Memneshow. Θα µας µιλήσουν για το πώς γεννήθηκε η ιδέα δηµιουργίας της εταιρίας τους και πώς έγινε πραγµατικότητα, θα αναφέρουν τις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σηµερινή πορεία της εταιρίας τους και ποιοι είναι οι στόχοι τους για το µέλλον.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του δήµου Κηφισιάς για την επιχειρηµατικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλµένο δηµοτικό σύµβουλο επιχειρηµατικότητας του δήµου Βαγγέλη Αυλήτη.

Η συµµετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόµενο, ενώ οι συµµετέχοντες θα επιβαρυνθούν µε ό,τι καταναλώσουν. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έµπνευσης για δυνητικές start-ups, αλλά και για ένα γενικό start-up networking.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework