...

3ο ΟΠΑ Run

«Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως»

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν το ΟΠΑ Run, έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων στο Πεδίον του Άρεως.

Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Το ΟΠΑ Run είναι ένας αγώνας ανοιχτός για όλους, φοιτητές, προσωπικό και αποφοίτους του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του τρεξίματος και της πόλης.

Το 3ο ΟΠΑ Run, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση τουΠρογράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers», αποτελεί την πιο μαζική κοινωνική δράση του Πανεπιστημίου, ενώ ειδικά φέτος εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Ιδρύματος. Η οργανωτική ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

...

Φέτος η διοργάνωση θα εστιάσει ιδιαίτερα στη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον κοινωνικό της αντίκτυπο. Για πρώτη χρονιά οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 4 προπονητικές ασκήσεις τις εβδομάδες πριν από τον αγώνα από τα CosmosSport, χορηγό της φετινής διοργάνωσης.

Μέγας χορηγός του 3ου ΟΠΑ Run είναι η Teleperformance Greece. Χορηγοί επίσης είναι οι εταιρίες Cosmos Sport S.A., Μαυρογένης Α.Ε. και το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας. Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε., Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ Σπορ 101.8, Kosmos 93.6, sport24.gr, Chilloutmagazine, RunningNews.gr, Sportevent.gr, Skywalker.gr / Stentoras.gr και LoveGreece.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή: www.aueb.gr/oparun

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework